Ak Parti Teşkilatlarına Talimat

Politika 6 Eylül 2019 12:02
Videoyu Aç Ak Parti Teşkilatlarına Talimat
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.Teşkilatlarımızda göreve getirilen Ömerlere, Haticelere, Alilere ihtiyacımız var. Sizlerden temsilcisi olduğumuz davanın en yükseğe taşıyarak, kongrelerimizi yeniden diriliş şölenine çevirmenizi istiyorum.


AK Parti milletimiz tarafından kurulmuş ve milletimizin desteğiyle ayakta kalmış bir partidir.  Hiçbir şehrimizin fitne fücur tacirlerine izin vermeyeceğine inanıyorum. Biz kendi işimize bakacağız. Millet bizden hizmet bekliyor. Hiç kimse AK Parti'nin bileğini bükemez. 


'KİBİRLERİ BOYLARINI AŞANLARIN KAPRİSLERİNE FEDA ETMEYECEĞİZ'

MKYK 7'nci olağan büyük kongre sürecinin 7 Ekim'de başlamasına karar vermiştir. Üye listelerimizi güncelliyoruz. Üye sayımızda yaklaşık 290 bin kişilik eksilme olduğunu gördük. Yeni üye kazandırma çalışması daimi bir görevdir. AK Parti'nin en büyük özelliği kendini tazeleme özelliğine sahip olmasıdır. 

Ülke genelinde hizmet eden dava adamlarının emeğini, kibirleri boylarını aşanların kaprislerine feda etmeyeceğiz. Biz dedikodulara asla kulak asmadan kendi işimize bakacağız. Yeni üye kazandırma çalışması AK Parti teşkilatları için daimi bir görevdir. İl ilçe ve belde başkanlarımızın yeni üye ve kayıt işlemlerini aksatmadan sürdürmeleri önemlidir. Şu an 10 milyonun üzerinde üyesi var.  

AK PARTİ TEŞKİLATLARINA TALİMAT

klasik belediyecilik hizmeti vermekle yetinmemelerini ifade ediyoruz. Teşkilatlarımız her zaman en önde olacak ki diğer kademedeki arkadaşlarımız onları takip edebilsin. Bir şehirde teşkilatımız aksarsa diğer her kademe adeta çöker. Bunun için il başkanlarımızın tek önceliğinin parti olması gerektiğini söylüyorum. Şartları buna uymayanlar bu işe talip olmayacak. Teşkilatlarımızda göreve getirilen Ömerlere, Haticelere, Alilere ihtiyacımız var. Sizlerden temsilcisi olduğumuz davanın en yükseğe taşıyarak, kongrelerimizi yeniden diriliş şölenine çevirmenizi istiyorum. 

'CHP'YE ANLATAMADIK'
Son yıllarda yaşadığımız gelişmeleri asla gözardı edemeyiz. 15 Temmuz üzerinde önemli durmamız gereken bir milattır. Kanlı darbe teşebbüsünün yaşandığı gece darbeye direnen ülkemizdeki tüm kesimleri Türkiye ortak paydasında bir araya getirmek için çalıştık. Terörle ve şiddetle arasına mesafe koyan herkesle işbirliğimizi güçlendirmek istedik. CHP yönetimine bile el uzattık. Yenikapı Meydanı'ndaki dayanışma tablosu bunun göstergesini oluşturdu. Tankların arasından kaçıp gidenleri de davet ettik. Son anda geleceğini bildirmesi üzerine onu da kabul ettik. Biz ülkemizin birliği ve beraberliği için elimizden geleni yapıyoruz.

Bizim iyi niyetli tüm çabalarımıza rağmen o tabloyu yürütmek mümkün olmadı. Yenikapı'ya ilk darbe 'Kontrollü darbe' sözleriyle CHP Genel Başkanı tarafından vuruldu. CHP tarihimizin en büyük ihaneti karşında devreye aldığımız OHAL uygulamasına saldırdı. Bu parti kritik dönemde FETÖ ile mücadeleyi zaafa uğratmaya çalıştı. Bir beka meselesi olduğunu anlatamadık. Milli meseleleri günlük tartışmalara malzeme edilmemesi gerektiğini öğretemedik. Artık diyet borçlarından mı, basiretsizliklerinden mi bilmiyoruz... Bugün de aynı tavırları sürdürüyorlar. CHP'nin FETÖ diye, bölücü terörle mücadele diye bir dertleri olmadığı ortaya çıkmıştır. CHP'nin tutarsızlıkları, yalpalamaları karşında biz de MHP ile işbirliğini yeni safhaya taşıdık. 







 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam