Ak Parti İstanbul'da seçimler yenilenirse yüzde yüz kazanırız!

Politika 2 Mayıs 2019 12:13
Videoyu Aç Ak Parti İstanbul'da seçimler yenilenirse yüzde yüz kazanırız!
A
a

YSK'nın İstanbul için seçim sonuçlarının resmen karar verilmesi beklenirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin yenilenmesi durumunda yüzde yüz kazanacağını söyledi...

31 Mart seçim sonuçlarının üzerinden 1 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen süreç noktalanmadı. Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı görevine başladı ama YSK'da AK Parti'nin itirazı üzerine çalışmalar incelemeler sürüyor.

'YÜZDE YÜZ KAZANIRIZ'

Seçim sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan flaş bir açıklama geldi. Erdoğan, İstanbul'da seçimlerin yeniden yapılması durumunda yüzde yüz AK Parti'nin kazanacağını iletti.

'7 HAZİRAN SEÇİMLERİNİ HATIRLAYIN'

Türkiye gazetesinin haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerle ilgili şunları söyledi: 'Bazı arkadaşlar seçimlerin yenilenmesi durumunda AK Parti'nin daha az oy alacağını veya kaybedeceğini düşünüyor ama ben katılmıyorum. Herkese 7 Haziran 2015 seçimlerini hatırlatıyorum. O dönem parti içinden birçok kişi de dahil, seçimlerinin yenilenmesini istememiş ve koalisyonla yola devam edileceğinin dile getirmişlerdi.

'AYNI ŞEYİ GÖRÜYORUM'

Ama ben o dönem de vatandaşın tepkisini gördüm. Yani seçimler yenilenirse tek başımıza iktidar olacağımız görünüyordu. Bugün de İstanbul'da aynı şeyi görüyorum. İstanbul'da seçimler tekrarlanırsa kazanacağımıza yüzde yüz inanıyorum.' dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam