AK Parti’de çifte tarama başlıyor Rapor tutuldu Erdoğan’a iletildi!Teşkilatlar 6 Ay'da değişiyor

Politika 24 Mayıs 2017 12:35
Videoyu Aç AK Parti’de çifte tarama başlıyor Rapor tutuldu Erdoğan’a iletildi!Teşkilatlar 6 Ay'da değişiyor
A
a

Benzer çalışma il ve ilçe yönetimleri için de yapılıyor. Alınan bilgiye göre, partinin yerel yönetim başkanlığı her yıl yaptırdıkları performans taramaları da yanıltıcı fotoğraf ve çalışmalar gözden geçiriliyor,referandum sürecindeki çalışmaları da dahil etti.il ve ilçe teşkilatlarının başkanlarıyla ilgili araştırma yapılıyor. Bu kişilerin hem kendi yönetimleri, hem de kamuoyundaki algıları soruşturuluyor.


AK Parti’de çifte tarama… Rapor tutuldu Erdoğan’a iletildi!
 

Belediyeler, “Yönetim yapısı, yatırımlar, imar çalışmaları, seçim vaatlerinin yerine getirilme performansı, halkla ilişkiler, memnuniyet ve sevilirlik” gibi konularda değerlendirildi. Yıllara göre belediyelerin başarı trendi de çıkartıldı. İcraatlar ile ilgili takvime uyulup uyulmadığı, yıllar itibariyle belediyenin borç yükünün azalıp azalmadığı, personel sayısındaki artış, verimlilik gibi başlıkların da yıllara göre incelendiği öğrenildi. 2016 yılı raporlarına, referandum performansları da eklendi. Parti yönetimi kendi değerlendirmelerini de rapora ekleyerek, Erdoğan’a iletti. Belediye başkanlarıyla ilgili değerlendirmelerin sonunda, izlenecek yol tartışılıyor. ‘El çektirme veya 2019’da aday gösterilmeme’ konusuna henüz karar verilmedi.

AK PARTİ İL-İLÇE TEŞKİLATLARI 6 AYDA DEĞİŞECEK

Partide, Erdoğan tarafından önemsenen ikinci çalışma, teşkilatlarla ilgili olacak. Bu çalışmanın sonuçları kongre sürecinde görülecek. Belediye başkanlarında olduğu gibi, il ve ilçe teşkilatlarının başkanlarıyla ilgili araştırma yapılıyor. Bu kişilerin hem kendi yönetimleri, hem de kamuoyundaki algıları soruşturuluyor. Başarı ve başarısızlıkları karnelerine göre değerlendirilecek. İlçe başkanlarının haziranda başlayacak kongrelerde, il başkanlarının ise 2018’in ortasına kadar tamamlanacak il kongrelerinde ayıklanacağı belirtildi. Başarısız bulunan başkanlar, aday yapılmayacak.
Serpil Çevikcan: Yol haritasındaki başlıklar

 

Kabine değişikliğininde ise, “kabine revizyonunun çapının yapılacak ilk seçimlerin tarihi konusunda da önemli bir karine oluşturacağı konuşuluyor.

Hakim görüş, daha dar kapsamlı bir değişikliğin zamanından önce yapılacak seçimlere, geniş çaplı bir değişikliğin ise seçimin tarihinde yapılmasına işaret ettiği yönünde.” diye yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “6 aylık yol haritası” olarak tanımladığı parti kadrolarının yenilenmesi çalışmasının başladı, Erdoğan’ın bir sonraki hedefinin ekonomik kalkınma hamleleri olacağını söyledi.

“Ekonomi politiğin yol haritası” olan 3 ayağı ise şöyle özetliyor:

“1- Ekonomide üretim esaslı bir modelin tahkim edilmesi.

2- Dış politikada, Türkiye’nin menfaatlerini önceleyerek sorunları azaltmak.

3- Demokratikleşme adımlarıyla hem evin içinin düzenlenmesi hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin sağlıklı işleyebilmesi için gerekli adımların atılması.”


 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam