Ak Parti'de Birlik-İrade-Zafer Buluşması

Asayiş haber 27 Kasım 2022 20:48
Videoyu Aç Ak Parti'de Birlik-İrade-Zafer Buluşması
Ak Parti'de Birlik-İrade-Zafer Buluşması
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Stadı'nda 96 bin vatandaş ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı, 2023 zaferine kimsenin engel olamayacağını vurguladı.

Ak Parti'de Birlik-İrade-Zafer Buluşması

erdiogan_3774

2023 seçim süreci için start verildi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı"nda, coşkulu kalabalık ile bir araya geldi.Galatasaray Stadı'nda düzenlenen İstanbul Buluşması'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak vatandaşları selamladı.Çocukları kucaklayıp, vatandaşlarla el sıkışan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 96 bin AK Partili'ye hitap ederek, 2023 seçimlerinde zafer elde etmenin önüne kimsenin geçemeyeceğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"2023'e kadar dokunulmadık gönül bırakmayacağız"

"İstanbul'da 2023'e kadar dokunmadık gönül bırakmayacağız. Bugün burada İstanbul'daki 32 bine yakın sandıkta görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısı ile biraradayız. Aynı çalışmayı 81 vilayetimizin tamamında gerçekleştireceğiz. Dün Konya'daydık, çarşamba günü Artvin'deydik.

Durmadan, usanmadan, yılmadan Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik, üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz kuru sıkı atmıyoruz. İcraat, icraat, icraat... Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz.

erdogan_9483

"Seçime kadar her haneyi 2 kez ziyaret edeceğiz"

Geçtiğimiz hafta sadece bir günde İstanbul'un 39 ilçesinde 200 bin haneyi ziyaret ederek bu doğtultuda ilk adımı başarıyla attık. Seçime kadar her haneyi 2 kez ziyaret ederek sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu Ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz.

"Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun..."

Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun biz sahayı emekle, kalple, azimle, fedakarlıkla ilmik ilmik örerek kendi işimize bakacağız. Partimizin bu günlere ulaşmasında katkı veren her bir kardeşime de şükranlarımı sunuyorum. AK Parti, milletin partisidir. Bu partinin kurucusu da bundan sonra onu daha da güçlendirerek devam ettirecek olan da bizatihi milletimizin ta kendisidir." 

 

Ak Parti'de Birlik-İrade-Zafer Buluşması
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam