Ahmet Buğra Erdoğan Çorum FK'yı yazdı

ÇORUM 13 Nisan 2022 09:30
Videoyu Aç Ahmet Buğra Erdoğan Çorum FK'yı yazdı
A
a

Bu aslan yürekli çocuklar, elinden geleni fazlasıyla yaptı. Şehir sahip çıkmadı, kimse inanmadı ikinci yarı itibariyle dünkü maç hariç boş tribünlere oynadı, kaderlerine terk edildiler, play-off'a kalamaz dendi ne topçulukları kaldı ne karakterleri; ama onlar herkese inat koca bir şehre umut olmayı başardılar. ..



ONUR MÜCADELESİ!..

ÇORUM FK - 1461 TRABZONSPOR MAÇI


Öncelikle yazıma sahaya yürek ve karakter koyan aslan parçalarını tebrik ederek başlamak istedim. Oynanan oyunu ve maçı burada yazmaktan ziyade dört aydır burada maç başı, prim almayan, kolayı seçip takımdan ayrılmayan, futbolcular gider adamlar kalır diyen futbolculardan bahsederek devam edeceğim. Bu saatten sonra play-off'a kalsınlar kalmasınlar hiç önemli değil...

Bu aslan yürekli çocuklar, elinden geleni fazlasıyla yaptı. Şehir sahip çıkmadı, kimse inanmadı ikinci yarı itibariyle dünkü maç hariç boş tribünlere oynadı, kaderlerine terk edildiler, play-off'a kalamaz dendi ne topçulukları kaldı ne karakterleri; ama onlar herkese inat koca bir şehre umut olmayı başardılar. Murat Yıldırım, Mehmet Akyüz, Burak Çalık, Halil İbrahim takıma öyle bir abilik yaptılar ki içerde olanı biteni kimseye yansıtmadılar. Çocukların harçlığımı yok ceplerine para koydular. Bu takıma kimse mi inanmamış önemli değil. Biz inanalım gerisi teferruat. Kimse inanmazken de inanıyordum; şimdide inanıyorum...

Koskoca takım, teknik ekip, takımı bir arada tutmaya çalışıp kapı kapı dolanıp takıma prim arayan yönetici abilerim siz bu şehirde iz bıraktınız. Nasılsa hala Remziler, Salihler, Fethiler, Namıklar, Selahattinler, Hızırlar, Fatihler konuşuluyorsa sizde konuşulacaksınız. Tarih sizleri parasız pulsuz kendi haline bırakılan, kimsenin sahip çıkmadığı, bir primin bile çok görüldüğü, dört aydır bir kuruş almayan, bunu onur mücadelesine çeviren, bir şehre yeniden umut olan karakter timsalleri olarak hatırlayacak. Benim gözümde hepiniz birer şampiyonsunuz.

Bu saatten sonra kupa gelmiş gelmemiş önemli değil. Sizler tribünde soğuk havalarda gelip kimse inanmazken sizlere inanan, sizleri karşılıksız seven insanların gözünde o kupayı çoktan kaldırdınız. Sizlere helal olsun adamlar topluluğu. İnşallah bu saatten sonra çocukların mücadelesi bir nebze olsun şehrin dinamikleri tarafından karşılığını bulur. Şampiyonluğa atılmış bu büyük adımdan sonra bir nebze ihtiyaçları karşılanır. Kafaları rahat ettirilip bizleri bir üst lige çıkarmak için yanlarında olunur.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam