Ahlatçı Çorum FK Sezon Öncesi Spor Basınını Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

ÇORUM 5 Ağustos 2023 20:45
Videoyu Aç Ahlatçı Çorum FK Sezon Öncesi Spor Basınını Bilgilendirme Toplantısı Yaptı
CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı Yaptı!
A
a

Ahlatcı Çorum FK, 4 isim 11 Ağustos'ta başlayacak yeni sezon öncesi Spor Basınına bilgilendirme toplantısı düzenledi.Kulüp binasında düzenlenen toplantıda Teknik Direktör Tahsin Tam, Kulüp Ceo'su Abdülhamit Yıldız, Basın Sözcüsü Tuğrul Topuz ve futbolculardan Ferhat Yazgan açıklamalarda bulunarak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı...

CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı Yaptı!

 

Teknik Direktör Tahsin Tam, yeni sezona hazır olduklarını ifade ederek; "Ciddi bir sakatlık geçirmeden kampları tamamladık. Zaten elimizde geçen yılın şampiyon kadrosu üzerine yaptığımız transferlerle daha güçlü hale geldik. Onlarla beraber iyi bir harman ortaya çıkartıp bize şakışan mücadeleyi vereceğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta Tuzla maçı ile 'bismillah' diyerek başlayacağız. Disiplinden taviz vermeden safları daha sıklaştırarak Çorum FK’ya yakışanı sahada yapmaya devam edeceğiz." dedi

ÇORUM FK'NIN HOCASI TAHSİN TAM 
BU LİG DİSİPLİNSİZLİĞİ KALDIRMAZ!

Kulüp Ceo'su Abdülhamit Yıldız üç bölgeye transfer yapmak istediklerini ancak yabancı transferi konusunda havalimanı olmamasından dolayı zorluk yaşadıklarını belirterek; "Özellikle yabancı transferinin havaalanı olmaması nedeni ile çok zor.  Üç isimle imza aşamasına geldik.  Oğuzhan Başkanın bütçeyi oluşturması ile hafta içinde kadroya katılmalarını bekliyoruz." diye konuştu.
 

Basın Sözcüsü Tuğrul Topuz ise yeni sezonda Çorum’a yakışır bir taakım oluşturmak için yoğun çaba içinde olduklarını bu noktada Çorum’dan yeterli desteği bulamasalarda il dışından sponsor desteği ile iyi bir noktaya geldiklerine inandığını söyledi.

Topuz ligin başlamasına 15 gün kalmasına karşın toplan satılan kombine biletin 457 adet olduğunu söyledi.

Bu yıl kulübe sponsorluk desteği veren firmalara teşekkür eden Topuz, herkesin tatil yaptığını ancak Oğuzhan Başkan’ın gece gündüz sponsorluk için yollarda olduğunu ifade ederek; "Hedefimiz Çorum’u layık olduğu üst sıralarda mücadele etmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz’ ifadelerini kullandı.

CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı Yaptı!
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam