2 Yıl önce gezmeye gidiyorum dedi baraj'da bulundu

ÇORUM 3 Ekim 2021 08:11
Videoyu Aç 2 Yıl önce gezmeye gidiyorum dedi baraj'da bulundu
A
a

Çorum’da geçtiğimiz günlerde bulunan cesedin 2 yıl önce “gezmeye gidiyorum” diyerek evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 21 Mücahit Bolat’a ait olduğu ortaya çıktı...


ARALIK 2019'DAN BERİ KAYIPTI

Cansız bedenin kentte 29 Aralık 2019'da "Gezmeye gidiyorum" diyerek evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Mücahit Bolat'a ait olma ihtimali üzerine, ailesine haber verildi. Mücahit Bolat'ın annesi Sevim ve babası Cahit Bolat, Adli Tıp Kurumu'na geldi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Baba Cahit Bolat bulunan cesedin giysilerinden oğluna ait olabileceğini söyledi. 15 günlük bekleyişin ardından DNA testi sonrası cesedin, Mücahit Bolat'a ait olduğu belirlendi. Ailesine teslim edilen Bolat'ın cenazesi, dün toprağa verildi.

12 Eylül 2021 tarihinde Çomar Barajı’na balık tutmak için giden bir grup, barajda erkek cesedi olduğunu fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde cesedin 29 Aralık 2019 yılında “gezmeye gidiyorum” evden ayrılan Mücahit Bolat’a ait olma ihtimali üzerine güvenlik görevlileri gencin ailesine haber verdi ancak ailesi cesedi teşhis edemedi. Ankara Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından cesedin Mücahit Bolat’a ait olduğu tespit edildi. Adli işlemlerin ardından ailesine teslim edilen Bolat’ın cenazesi toprağa verildi.

 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam