17 yaşındaki Liseli Genç Tabancayla İntihar etti

ÇORUM 26 Eylül 2018 12:27
Videoyu Aç 17 yaşındaki Liseli Genç Tabancayla İntihar etti
A
a

Dün Akşam saatlerinde meydana gelen olayda Çorum’da 17 yaşındaki bir genç girdiği bunalım sonucu sokak ortasında tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti. Talihsiz genç kurtarılamadı...


Edinilen bilgiye göre Ulukavak mahallesi eski Karakol civarında meydana gelen üzücü olay Osmancık Caddesi Köprübaşı Sokakta meydana geldi. Görgü tanıklarının anlattığı olayda İki arkadaşı ile birlikte yolda yürürken Furkan Y. cebindeki silahı çıkararak bir anda kafasına ateş etti.

Olayı gören arkadaşları ve çevrede bulunan vatandaşlar büyük şok yaşadı. Ardından çevredeki vatandaşlar 112 acil servisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı genci ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Furkan Y. hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

SOKAK ORTASINDA CANINA KIYDI

Çorum’da meydana gelen olayda bir lise öğrencisi, sokak ortasında intihar etti.
Lise 10. Sınıf öğrencisi Furkan Yılmaz, arkadaşları ile sokak ortasında yürürken cebinden çıkardığı silahı kafasına dayayarak ateş etti. Son sözü “Hakkınızı helal edin” olan 17 yaşındaki Furkan, kanlar içerisinde kalırken, gencin halini gören arkadaşları ve çevre sakinleri büyük bir şok yaşadı.

Furkan’ın intiharı başta ailesi olmak üzere öğrenim gördüğü okulunda da büyük üzüntü yarattı.

Furkan’ın sosyal paylaşım hesabında “Üzülme bazen ölmek bile insan için umuttur” yazılı mesajı ise kafalarda soru işareti oluşturdu. 
Ayrıca, öğrencinin silahı nerden ve nasıl bulduğu da araştırılıyor.

Arkadaşları tarafından çok sevilen Furkan’ın cenazesi, öğle namazına müteakiben Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam