Zanlı Kaynanası ve Baldızını Suçladı

ÇORUM 10 Haziran 2022 09:25
Videoyu Aç Zanlı Kaynanası ve Baldızını Suçladı
Zanlı Kaynanası ve Baldızını Suçladı
A
a

Video haber izle: Çorum’da baldız cinayetinin zanlısı teslim oldu. Zanlı Emrah Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi...

Zanlı Kaynanası ve Baldızını Suçladı


Çorum’da sokakta karşılaştığı boşanma aşamasındaki eşini tartışarak darp ettikten sonra, olaya tepki gösteren baldızını tabancayla vurarak öldüren zanlı teslim oldu. Zanlı Emrah Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Olay, 31 Mayıs'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ö.C.Ö. (32) annesi Y.T. ve kız kardeşi E.T. (27) ile çocuğunu görmeye gitti. İddialara göre, Ö.C.Ö. sokakta boşanma aşamasındaki eşi Emrah Ö. (35) ile karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.Ö., boşanma aşamasındaki eşini darp etti. Ablasının eniştesi tarafından darp edilmesi üzerine tepki gösteren E.T. annesinden KADES aracılığıyla yardım çağrısında bulunmasını istedi. Bu sırada Emrah Ö. yanında bulunan tabanca ile baldızı E.T.’ye ateş etmeye başladı. Sırt, boyun ve koluna isabet eden 8 kurşunla ağır yaralanan E.T., ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. E.T., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Olayın ardında kaçarak kayıplara karışan Emrah Ö.’nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

İLK İFADESİNDE KİMİ SUÇLADI?
Olayın ardından kaçan zanlı Emrah Ö., 9 gün sonra polise giderek teslim oldu. Zanlı emniyetteki ifadesinin ardından saklandığı sırada yanında bulunan 2 kişide gözaltına alındı. Zanlı Emrah Ö. hakkında düzenlenen soruşturma evrakıyla birlikte adliyeye sevk edildi. Zanlının adliyeye getirilişi sırasında polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.Emrah Ö.'nün ilk ifadesinde boşanma aşaması hakkında ifade verdiği ve kaynanası ile baldızını suçladığı öğrenildi.



#Çorum
#hitittvnet
Hitit Web TV

Zanlı Kaynanası ve Baldızını Suçladı
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam