YUNUS EMRE İLKOKULU ÖĞRENCİSİ 48 KİLODA DÜNYA ŞAMPİYONU

Spor 27 Mart 2013 11:12
A
a

İstanbul’da 39 ülkeden 450 sporcunun katılımlarıyla düzenlenen Çocuklar ve Gençler Dünya Muay Thai şampiyonasında Yunus Emre İlkokulu öğrencimiz Sude Özlem ERKOÇ dünya şampiyonu olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı.

İstanbul’da 39 ülkeden 450 sporcunun katılımlarıyla düzenlenen Çocuklar ve Gençler Dünya Muay Thai şampiyonasında Yunus Emre İlkokulu öğrencimiz Sude Özlem ERKOÇ dünya şampiyonu olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı. Dünya birincisi olan Sude Özlem ERKOÇ’ a Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Mustafa ÜNLÜ düzenlenen bir törenle çeşitli hediyeler vererek tebrik etti. 

Öğrencimiz 10-17 mart 2013 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan dünya şampiyonasında ülkemizi 48 kiloda temsil etti.Yıldız kızlar 48 kiloda ringe çıkan Sude Özlem Erkoç tüm rakiplerini yenerek finale kaldı.Finalde Gürcü rakibini de 5-0 yenerek dünya şampiyonu oldu. Çalışkanlığı ve disiplinli davranışları ile bütün arkadaşlarına örnek olan Sude Özlem Erkoç’un burada da büyük bir başarıya imza atarak bizlere büyük bir sevinç yaşattı.

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam