Y.Refah Partisinin adayı Anaç seçim çalışmalarına başladı!

Güncel 2 Şubat 2024 19:36
Videoyu Aç Y.Refah Partisinin adayı Anaç seçim çalışmalarına başladı!
A
a

Yeniden Refah Partisi'nin Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, ilk seçim çalışmalarına başladı.Bugün Çorum siyasetinin önde gelen isimlerinden Av. Muzaffer Külcü'yü ziyaret ederek hasbihal yaptı. Eski ve yeni günleri birlikte 'yâd ettiler...


 

Yeniden Refah Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Av. Yaşar Anaç, İl Başkanı Nuri Kuşçu, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Akif Bilge ve parti yöneticileri ile birlikte ilk olarak Çorum Şehitliğini ziyaret ederek şehitler için dua ettiler.Yaşar Anaç ve beraberindekiler Cuma namazını Hıdırlık’ta kıldıktan sonra merhum Belediye Başkanları Prof. Dr. Arif Ersoy ve Dr.Turhan Kılıçcıoğlu'nun kabirlerine ziyarette bulundular. Yeniden Refah Partisi heyeti daha sonra ise önceki dönem Çorum Belediye Başkanı Av. Muzaffer Külcü’yü ziyaret ettiler. 
Yaşar Anaç, Bu güzel toprakları kanları ve canlarını feda ederek bizlere yurt yapan, üzerinde yaşayıp siyaset yapma imkanı veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Yeniden Refah Partisi teşkilatlarımızla Çorum şehitliği ziyareti ile çalışmalarımıza Bismillah dedik şeklinde ifade etti.



 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam