Vatandaşlarımızın Bayramını tebrik ediyorum

ÇORUM 24 Mayıs 2020 11:54
Videoyu Aç Vatandaşlarımızın Bayramını tebrik ediyorum
A
a

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi,Rahmet, bereket, mağfiret ayı Ramazan’ı tamamlayıp bayrama kavuştuk...

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan
Rahmet, bereket, mağfiret ayı Ramazan’ı tamamlayıp bayrama kavuştuk.

Ruhi ve bedeni sağlığımıza kavuşmak, kişisel muhasebemizi yapmak, sosyal dayanışmamızı, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için büyük fırsatlar sunan Ramazan Ayı’nın güzelliklerini, manevi iklimini bu yıl biraz mahzun da olsa birlikte paylaştık. Muhabbetle karşıladığımız bu mübarek günlerin, ülkemizdeki ve dünyadaki Covid-19 salgınının bitmesine, tüm müslüman kardeşlerimizin mutluluğuna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Yardımlaşma ve dayanışmayı, kültürümüzün mütemmim cüzü haline getiren bizler için Ramazan Bayramı, birbirimize saygı göstermek, hürmet ve muhabbete dayalı manevi erdemlerimizi hatırlayıp yaşatmak demektir.
Her yıl olduğu gibi bayram sevincini, ailemizle, akrabalarımızla, arkadaşlarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle, devletimizin himayesi altındaki yaşlı ve çocuklarımızla, kimsesiz vatandaşlarımızla yaşamak en büyük arzumuz olmasına rağmen, kendimizin, sevdiklerimizin ve insanımızın sağlığı için bir araya gelemiyoruz.

Koronavirüsten korunmak için devletimizin aldığı tedbir ve kurallara bugüne kadar azami dikkat ve özen gösteren Çorumluların, Ramazan Bayramında getirilen kısıtlamalara da riayet edeceklerinden hiç şüphem yoktur.
Bu vesileyle, milletimizin ve bütün İslâm âleminin sağlık, sıhhat ve afiyet içinde nice güzel günlere ve bayramlara ulaşması dileğiyle Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam