Vali Dağlı Çorum’un İskilip İlçesi OSB'ne tam destek!

ÇORUM 27 Aralık 2023 06:02
Videoyu Aç Vali Dağlı Çorum’un İskilip İlçesi OSB'ne tam destek!
A
a

1 Ocak 2023'te İskilip Sanayici ve İdaşamları Derneği’nin (İSİAD) kurulmasıyla çalışmalarına başlanan Çorum’un İskilip İlçesi OSB'ye Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'dan tam destek geldi...



Çorum Valisi Doç.Dr..Zülkif Dağlı
, Özel İdare, İskilip Belediyesi, TSO Meclisleri’nin İskilip OSB ortaklığı ile ilgili ivedi karar alınıp müteşebbis heyetinin oluşturulmasını ve 8,5 milyon liralık harcın yılbaşından önce yeniden değerlemeye gerek kalmadan Özel İdare kaynaklarından yatırılması talimatını verdi.

KADİM BELDE İSKİLİP'E HİZMET ÖNEMLİ

İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, İSİAD Başkan Yardımcısı Fikret Kısar ile birlikte Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı’yı makamında makamında ziyaret etti. Sıcak ortamda geçen ziyarette Vali Dağlı, 14 aylık Bayat Kaymakamlığı döneminde İskilip'i yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirterek, kadim şehir İskilip'e hizmetin önemine dikkat çekti.

İSKİLİP’TE ÇALIŞTAYLARIN ÖNEMİ 

Ziyarette İSİAD Başkan Yardımcısı Fikret Kısar, OSB çalışmaları ve İskilip'in kültürel kalkınması için yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Geleneksel hale gelen Akşemseddin törenleri, Ebusuud panelleri ve İskilip meyveleri çalıştaylarının genişletilerek devam etmesi gerektiğini vurgulayan Vali Vali Dağlı alimleri ile meşhur olan ilçeye devletin şefkatli elinin değeceğini söyledi.

VALİ'DEN MÜTEŞEBBİS HEYET VE HARÇ TALİMATI

Vali Dağlı, Özel İdare, İskilip Belediyesi, TSO Meclisleri’nin İskilip OSB ortaklığı ile ilgili ivedi karar alınıp müteşebbis heyetinin oluşturulmasını ve 8,5 milyon liralık harcın yılbaşından önce yeniden değerlemeye gerek kalmadan Özel İdare kaynaklarından yatırılması talimatını verdi.

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam