Vali Dağlı "Asayiş iyi ancak yeterli değil"

ÇORUM 15 Kasım 2023 08:42
Videoyu Aç Vali Dağlı "Asayiş  iyi ancak yeterli değil"
A
a

Çorum’da asayiş toplantısı Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirilirken, sonuçların iyi, ancak yeterli olmadığı ifade edildi.



VALİ DAĞLI‘DAHA HUZURLU İL’ HEDEFİ

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında yapılan asayiş toplantısında İl’de son üç ayda yapılan çalışmalar değerlendirilerek, bundan sonra planlanan faaliyetler istişare edildi.Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, İl Jandarma Komutanı Naim Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, Çorum Esnaf Odaları Birliği Başkanı Recep Gür ve ilgili esnaf oda başkanları ile kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda; genel emniyet ve asayiş konuları ile birlikte, okul çevreleri, sanayi sitesi, otogar güvenliğinin sağlanması, tekel bayileri, açık tütün satışı yapan yerler, berberler, kahvehaneler, taksi ve servis araçları, otoparklar, kargo firmaları ve motokuriyelerin denetlenmesi, sokak aydınlatmaları, semt pazarları güvenliği ile ilgili sorunların çözümü vb. birçok konu detaylıca görüşülerek değerlendirildi.Emniyet ve asayiş konusunda bugüne kadar yapılan sıkı çalışmaların  güzel sonuçlar verdiğini dile getiren Vali Dağlı, ilimizin yapılan bu çalışmalarla iyi bir noktaya geldiğini ancak bunları yeterli görmediklerini, küçük sayılabilecek sorunları bile tamamen ortadan kaldırmak üzere belediye, emniyet ve jandarma birimleri, ilgili tüm kurumlar, STK’lar, esnaf odaları, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte iletişim, koordinasyon  ve uyum içerisinde daha gayretli bir şekilde çalışacakları sözünü verdi.

Çözüm odaklı yapacakları çalışmalarla birlikte Çorum’u emniyet ve asayiş konusunda şu anki durumundan daha iyi hale getirmeyi amaçladıklarını belirten Vali Dağlı, çocukların, gençlerin ve vatandaşların aileleri ile birlikte huzur ve güven içerisinde gezebilecekleri, yaşayabilecekleri bir Çorum oluşturma hedefinde olduklarını ifade etti.
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam