VAHİT DEMİRAN’DAN İSTİFALARLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

28 Haziran 2014 12:04
Videoyu Aç VAHİT DEMİRAN’DAN İSTİFALARLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Başkanlığı’na Vahit Demiran, Merkez İlçe Başkanlığı’na da Bekir Çetin getirildi. MHP’de önceki gün İl Başkanı İsmail Lek ve Merkez İlçe Başkanı Zeki Aşgın’ın istifasının ardından boşalan bu görevlere atamalar yapıldı

MHP İl başkanlığına beklenildiği gibi, Ülkü Evleri Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Vahit Demiran atanırken, Merkez İlçe Başkanlığı görevi de Bekir Çetin’e verildi.
 
Atamaların ardından genel merkeze çağırılan İl Başkanı Vahit Demiran ve Merkez İlçe Başkanı Bekir Çetin, mazbatalarını aldılar.
Konuyla ilgili olarak KENT HABER’e açıklamalarda bulunan çiçeği burnunda il Başkanı Dr. Vahit Demiran, kendilerine görevin tevdi edildiğini ve genel merkez yöneticileriyle görüşerek mazbatayı aldıklarını bildirdi. Genel merkeze görevlendirmenin ardından 25 kişilik il yönetim kurulu ve 25 kişilik merkez ilçe yönetim kurulu listesini sunduklarını ve listenin onaylandığını söyleyen İl Başkanı Vahit Demiran, yönetim kurulu listesinde mevcut yönetimden 15 kişinin bulunduğunu, bunlara ilaveten genç, iş güç sahibi belirli noktalara gelmiş bazı isimleri de teşkilata dahil ettiklerini anlattı.
 
Bugün yönetim kurulu olarak bir toplantı yaparak görev dağılımını gerçekleştireceklerini söyleyen İl Başkanı Demiran, 30 Haziran Pazartesi günü de görevi bırakan eski yönetimle devir-teslim yapmayı arzuladıklarını belirterek, yaşanan sürecin MHP’yi küçülmediğini, daha da büyüttüğünü, bunun da zamanla görüleceğini ileri sürdü.
 
Kendilerine bu görevi layık görenlere teşekkür eden ve güzel bin ahenk içerisinde ülkücü camiayı Çorum’da bütünleştirerek, MHP’nin çıtasını yükseltmek için çalışacaklarını söyleyen İl Başkanı Vahit Demiran, eski İl Başkanı Ercan Daşdan’ın istifası ile ilgili olarak da teşkilat içerisinde böyle bir ayrılığın beklendiğini söylemekle yetindi.
Kaynak : www.hitittv.com/Kenthaber
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam