ÜÇ BÜYÜKLERİN Hazırlık Maçı Programı 2013

Spor 14 Temmuz 2013 04:44
A
a

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın hazırlık maçı programı belli oldu. Maçlar hangi kanalda yayınlanacak?..Ne zaman oynanacak? Hangi TV maçları canlı olarak verecek işte bütün soruların cevabı

Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve son şampiyonGalatasaray'ın, hazırlık kampları kapsamında oynayacakları maçlar ve bu karşılaşmalarıntarihleri netlik kazandı. Bu süreçte Galatasaray ve Beşiktaş 4'er rakip ile karşılaşacak iken, rakiplerinin aksine yurtdışı kampı yapmayan Fenerbahçe ise 3 maç yapacak.

PERDEYİ BEŞİKTAŞ AÇACAK

11 maçlık sezon öncesi hazırlık maçları periyodunda perdeyi siyah-beyazlı ekip açacak.Beşiktaş'ın 12 Temmuz saat 19:30'da Almanya'da St. Pauli ile karşılaşağı mücadele SmartSpor'dan naklen yayınlanacak. Kartal'ın hemen ardından sahaya çıkacak takım ise yeni sezonhazırlıklarına İngiltere'de devam eden Galatasaray olacak. Sarı-kırmızılı ekip 13 Temmuz saat17:00'da Shrewsbury ile kozlarını paylaşacak ve bu mücadele de Smart Spor'danyayınlanacak. Rakiplerine nazaran daha az hazırlık maçı yapacak olan Fenerbahçe ise, en geç sahaya çıkacak ekip konumunda. Sarı-lacivertli takım, Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde yani 19 Temmuz'da saat 19:07'de Boluspor ile Düzce 18 Temmuz Stadı'nda ilk hazırlık maçınıgerçekleştirecek. Bu mücadelenin ise hangi kanaldan yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı.

MAÇLARIN TOPLU PROGRAMI İSE ŞU ŞEKİLDE

TARİH SAAT MAÇ KANAL


16 Temmuz 21:30 Galatasaray - Notts County Smart Spor - Smart Spor HD
18 Temmuz 19:00 Beşiktaş - QPR Smart Spor - Smart Spor HD
19 Temmuz 19:07 Fenerbahçe - Boluspor Henüz Belli Değil
21 Temmuz 19:00 Schalke - Beşiktaş Smart Spor - Smart Spor HD
21 Temmuz 20:00 H.Lankeran - Fenerbahçe Henüz Belli Değil
24 Temmuz 21:45 Fenerbahçe - PSV Henüz Belli Değil
27 Temmuz 18:00 Beşiktaş - Southampton Smart Spor - Smart Spor HD
03 Ağustos 16:00 Porto - Galatasaray Smart Spor - Smart Spor HD
04 Ağustos 18:20 Arsenal - Galatasaray Smart Spor - Smart Spor HD


Hazırlık maçı yapan Galatasaray İngiltere ekiplerinden Shrewsbury Town ile karşılaştı. Shrewsbury Town Galatasaray maçı geniş özeti izle.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray bu etapta ilk hazırlık karşılaşmasında İngiltere birinci ligi ekiplerinden birisi olan Shrewsbury Town ile karşı karşıya geldi.

Müthiş bir seyirci desteği ve sevgi seli ile maça çıkan Galatasaray'da Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Bütün as oyunculara yer vermezken Sarı kırmızılı takım başarılı futbolu ile rakibini dağıtırken daha ilk hazırlık maçında rakiplerine büyük bir korku salmış oldu.

Bu arada Galatasaray adına maçın gollerini atan isimler ise Genç futbolcu Emre Çolak geçen sezon fazla forma şansı bulamayan Amrabat ve Hollandalı yıldız Sneijder kaydetti.
2013
Kaynak : wwwhitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam