Türkiye'nin Gururu Ahlatçı Bayraktar Kızılelma ile Uluslararası Mücevher Fuarında!

ÇORUM 5 Ekim 2023 13:28
Videoyu Aç Türkiye'nin Gururu Ahlatçı Bayraktar Kızılelma ile Uluslararası Mücevher Fuarında!
A
a

Ekonomi Haberi: Dünyanın Önde Gelen Uluslararası Mücevher Fuarı İstanbul'da Başladı. Ahlatçı Holding Dünyanın Önde Gelen Uluslararası Mücevher Fuarına Ahlatçı Kuyumculuk tarafından el işciliğiyle üretilen Kızılelma ve Barut Fıçısı kuyumculuk işçiliğiyle özel üretilen ürün fuara damgasını vurdu...


Dünyanın Önde Gelen Uluslararası Mücevher Fuarı İstanbul'da Başladı!

Dünyadaki en büyük 5 uluslararası mücevher fuarından biri ve bulunduğu bölgenin lider fuarı olan Istanbul Jewelry Show, dünyanın her yerinden gelen mücevher profesyonellerine kapsamlı bir pazar ve yeni iş fırsatları sunuyor. Fuar Dünyanın en büyük beş mücevher fuarı arasında yer alan Istanbul Jewelry Show, 05-08 Ekim 2023  tarihleri arasında Elmas Kule sponsorluğunda, İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılıyor.

Bayraktar Teknoloji tarafından,milli ve özgün olarak geliştirilen muharip insansız uçak sistemi Bayraktar Kızılelma(MIUS)sistemi Cumhuriyetimizin 100.yıl anasına 1/35 ölçeğindei5.392 gr.14 ayar altından Ahlatçıkuyumculuk tarafındanel işçiliğiyle özel üretildi.

 

Ahlatçı Holding sergide hızını ikinci bir tarasımla Ahlatçı yüksek teknoloji merkezi ve makine ve Kimya endüstrisi A.Ş işbirliği ile Türkiye mühendisleri tarafından projelendirilen,Ahlatçı Otomotiv ve İnşaat A.Ş tarafından inşaatı gerçekleştirlen Türkiye'nin ilk ve tek küresel Barut fabrikasında yıllık 4000 ton kapasite ileüretilecek barutu temsilen10 adet simgesel fıçı 5.815 gr.14 ayar altından ahlatçı Kuyumculuk tarafından  el işciliğiyle özel olarak üretildi.

 

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam