Türkiye Denizaltısı 'Piri Reis' havuza indi

Asayiş haber 22 Aralık 2019 16:05
Videoyu Aç Türkiye Denizaltısı 'Piri Reis' havuza indi
A
a

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Denizaltı 'Piri Reis'in havuza çekilmesi töreninde konuştu...


HER YIL BİR DENİZALTIMIZ HİZMETE GİRECEK

2022'den itibaren her yıl bir denizaltımız daha hizmete girecektir. 2027 yılında, 6 denizaltımızın tamamı da Deniz Kuvvetlerimizin emrinde hizmet vermeye başlayacaktır. Türkiye olarak geleceğimize güvenle bakabilmek için önce maziden atiye güçlü bir köprü kurmamız gerekiyor. Milletimize uzun yıllar boyunca bilinçli bir şekilde tarihi, kültürü, medeniyeti, kahramanlıkları, başarıları unutturulmak istenmiştir. Sanki bu millet ve bu devlet gökten zembille inmişçesine geçmişiyle ilişkisi kesik bir tarih anlayışı yerleştirilmeyi çalışılmıştır.

HAKLARIMIZA GÖZ DİKENLER MEYDANIN BOŞ OLMADIĞINI BİLSİN
Bu milletin tarihini bilmeyenler attığımız her adımda bize burada ne işiniz var diye soruyorlar. Meşru Libya yönetimi ile yürüttüğümüz anlaşmalar da bu çerçevededir. Artık suskun ve çekingen politikayı sürdürme lüksümüz yoktur. Ülkemizin izlediği politika, boyundan büyük işlere kalkışarak başını belaya sokma veya hakkı olmadığı yerlere müdahalede bulunma değildir. KKTC ve Libya ile başlattığımız süreçlerden vazgeçersek bize olta atacak sahil bile bırakmayacaklar. Haklarımıza göz dikenler meydanın boş olmadığını bilsin.

LİBYA İLE ANLAŞMA ULUSLARARASI HUKUKLA ÇELİŞMİYOR
Kimse bizi dışlama, kıyılarımıza hapsetme niyetiyle karşımıza gelmesin. Buradaki haklarımızı korumak için sonuna kadar mücadele etmekte kararlıyız. Libya ile yaptığımız mutabakat muhtırasının kendi hukukumuzla da uluslararası hukukla da çelişen yönü bulunmuyor. Karşımızdakilerin hak, hukuk, adalet, ahlak, insaf diye bir dertleri kesinlikle bulunmuyor.


 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam