Trabzon Spor, Karabük’e Takıldı

Spor 25 Aralık 2017 05:37
Videoyu Aç Trabzon Spor, Karabük’e Takıldı
A
a

Zirve yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada Trabzonspor (1- 1) Karabük’e takıldı...

'EKSİKLERİ GİDERECEĞİZ'?

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Karabükspor karşılaşmasının kolay geçmeyeceğini bildiklerini, ikinci yarıda maçı kazanma fırsatını kaçırdıklarını söyledi. "Atakları sonuçlandıramayınca berabere kaldık. Deplasmanda bir puan iyidir ama hedefimiz 3 puandı" diyen Çalımbay, "Gördüğümüz eksiklikleri devre arasında daha iyi bir noktaya getireceğiz. Oyuncularımdan genel olarak memnunum ancak bazı oyuncularımızdan beklentilerimizin karşılığını alamadık. Onları da inşallah devre arasında daha iyi bir noktaya getireceğiz" diye konuştu.

 

KRAL'DAN 14 MAÇTA 14 GOL

Trabzonspor' un forvet oyuncusu Burak Yılmaz, Karabükspor deplasmanında attığı golle bu sezon toplamda 14 gole ulaştı. Ligde 14 karşılaşmada görev yapan tecrübeli futbolcu, 9 farklı mücadelede ağları havalandırarak gol krallığı yarışında iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

 

YENİLMEZLİK SERİSİ 8 MAÇA ÇIKTI

Trabzonspor, Karabükspor deplasmanında aldığı beraberlikle ligde mağlup olmama serisini 8 maça çıkardı. Bordo-mavililer, Rıza Çalımbay yönetiminde ligde sadece bir maçta mağlup (Yeni Malatya) olurken, 2 beraberlik ve 6 galibiyet elde etmeyi başardı.

 

TARAFTARI YANINDA

Trabzonspor taraftarı, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda kendilerine ayrılan yaklaşık 600 kişilik tribünü tamamen doldurdu. 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek veren bordo-mavili taraftarlar, son dakikada kaçan golde ise kahroldu.

 

EVLATLARI ÜZDÜ

Karabükspor karşısında, kiralık gönderdiği Ibanez'in asisti ve bonservisi ile verdiği Yatabare'nin golü ile bir puana razı gelen Trabzonspor, bu sezon eski oyuncularından 5 gol yedi. Bordo-mavili takım, Akhisarspor forması giyen Paulo Henrique'den 2, Kadir Keleş'ten 1, Sivasspor forması giyen Muhammet Demir'den de 1 gol yemişti.

Kaynak : Sabah Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam