TİMBİR Başkanı Süleyman Basa’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Asayiş haber 29 Ağustos 2023 23:11
Videoyu Aç TİMBİR Başkanı Süleyman Basa’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
A
a

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, ''30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren mazlum milletlere de örnek olan tarihi bir zafer olmuştur.'' dedi...

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, 30 Ağustos Zaferi’nin 101’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Süleyman Basa mesajında, tüm şehitlere ve gazilere rahmet dilerken, 30 Ağustos Zaferi’nin sadece savaş meydanlarında kazanılan bir askeri zafer olmanın ötesinde, Türk milletinin bağımsızlık ve hüriyetinden asla taviz vermeyeceğinin de bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Basa mesajında,  ”Aziz Milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük Zaferin 101. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında 26 Ağustosta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile Türk Milleti yeniden hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.
 

30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren mazlum milletlere de örnek olan tarihi bir zafer olmuştur.

Aziz ve kahraman milletimiz, her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu mücadele sonunda kazandığı bağımsızlığını her zaman koruyacaktır.Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen bu zor ve kutlu mücadelenin kazanıldığı anlamlı Zaferin 101’inci yıl dönümünde başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Bu duygularla Türk Milletinin ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam