TFF Sezonun ilk yarısında maçlara seyirci alınmamasına karar verildi

Spor 3 Eylül 2020 18:56
Videoyu Aç TFF Sezonun ilk yarısında maçlara seyirci alınmamasına karar verildi
A
a

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından koronavirüs salgınına karşı yürütülen mücadele çerçevesinde sezonun ilk yarısında maçlara seyirci alınmamasına karar verildi...

Türkiye Futbol Federasyonu koronavirüs salgınının gölgesinde yapılacakyeni futbol sezonuyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Federasyon, Bilim Kurulu'nun görüşünü dikkate alarak sezonun ilk yarısında maçlara seyirci almamaya karar verdiklerini duyurdu.

Federasyonun açıklaması şöyle: "Yönetim kurulumuzun 25.08.2020 tarih ve 46 sayılı toplantısında, Ekim ayından itibaren TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen bütün sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınması ve locaların kullanımı serbest bırakılması ile müsabakalara sınırlı sayıda seyirci alınmasına dair karar alınmışsa dahi ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan pandeminin seyriyle  T.C. Sağlık Bakanı Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın 02.09.2020 tarihli basın açıklamasında belirtilen Bilim Kurulu'nun görüşü göz önüne alınarak, müsabakaların 2020-2021 futbol sezonunun ilk devresinde seyircisiz olarak oynanmasına karar verilmiştir." 

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam