TEKNİK HEYET TAKIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUN

Spor 20 Ağustos 2013 07:49
A
a

Çorum Belediyespor’da Teknik Heyet kamptaki çalışmalardan ve futbolcuların performansından son derece memnun

Cumartesi günü oynanan ve yarıda kalan Çankırı Belediyespor maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Genel Kaptan Hamit Işık ve Teknik Direktör Halit Kılıç, kamp ve çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler.


Yeni sezon için hedefe oynayan bir takım oluşturduklarını belirten Genel Kaptan Hamit Işık, kamptaki çalışmaların ve oynadıkları hazırlık maçlarının takımın her geçen gün iyiye gittiğini gösterdiğini söyledi. Işık, lige kadar oynayacakları hazırlık maçları ve yapacakları çalışmalarla çok daha iyi noktaya geleceklerine inandığını belirterek Çorum halkından bu takıma sahip çıkmasını ve destek vermesini istedi.


Teknik Direktör Halit Kılıç’ta kamp öncesi yaptıkları çalışmalarla fiziksel olarak belli bir noktaya geldiklerini buradaki çalışmalarında takımın taktiksel olarak hazır hale gelmesine yönelik olduğunu söyledi. Kamp yerinin mükemmel olduğunu ve hiç bir sorunlarının bulunmadığını belirten Kılıç ‘ Yeni oluşturulmuş bir kadro ile sezona hazırlanıyoruz.


Eski ve yeni futbolcuların kaynaşması ve takım olma yolunda önemli adımlar attık. Ancak tam takım olabilmek için önümüzde bir süre daha var. Gerek kamp süresince gerekse kampın ardından yapacağımız hazırlık maçları ve antrenmanlarla taktiksel olarakda çok daha iyi düzeye geleceğimize inanıyorum.


Kadromuz şu an için yeterli görünüyor. Çok büyük bir değişiklik olmazsa sezona bu kadroyla gireceğiz. Elimizdeki futbolcuların performansına göre oyun sistemini oturtma çabasındayız. İstediğimiz oyun sisteminide sahaya tam olarak yansıttığımız takdirde takım olarak çok daha iyi olacağımıza inanıyorum.


Yönetimimiz takımın oluşması için büyük çaba gösterdi bizlerde Çorum halkının vereceği destekle bu sezon Belediyespor’u layık olduğu yere taşımanın gayreti içindeyiz’ dedi.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam