Stüdyo Şener Savaş Baykan Dünyanın eniyi fotoğraf sanatcıları arasında

Kültür Sanat 21 Ağustos 2013 08:35
A
a

Çorum'da gelin damat fotoğrafçılığında ve ürün çekimlerinde aranan isim olan Stüdyo Şener Sahibi Fotoğraf Sanatçısı Savaş Baykan, Dünya Fotoğrafçılar Derneği (WPPI) ödüllü dünyanın en iyi gelin damat fotoğraf ödülüne sahip, Canon'un sertifikalı hocası Malezyalı Jeff Voon'un eğitimine katıldı.

Sapanca'da düzenlenen ve Türkiye'nin en iyi 30 fotoğrafçısının katıldığı eğitim seminerini başarıyla tamamlayan Savaş Baykan, sertifikasını aldı.

 

Dünya fotoğraf sektörünün en prestijli eğitimlerinden biri kabul edilen eğitimde, Çorum'u temsil eden hemşehrimiz, kamuoyu tarafından takdir gören çalışmalarını daha da geliştirmiş olarak Çorum'a döndü.

 

Güral Sapanca Wellness Park'ta dünyanın en ünlü fotoğraf sanatçısının verdiği eğitimde, teknik ve teorik çalışmaları dikkatle takip eden hemşehrimiz, çalışmalarıyla da göz doldurdu.

 

Açık hava çekimlerinin ağırlıklı olduğu üç gün süren eğitim çalışmasında, bir fotoğraf sanatçısının en değerli vasfının objeye bakış açısı olduğunun altını çizen Jeff Voon, Türkiye'deki meslektaşları ile bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Otel salonunda yürütülen teknik eğitimlerin ardından, otelin muhteşem parkında devam eden saha çalışmasında, tüm katılımcılar, kendi formlarını oluşturarak, eserlerine imza atarken, Savaş Başkan'ın çalışmaları büyük beğeni topladı.

 

İnsanın kendisini geliştirmesinin eğitimden geçtiğini ifade eden Savaş Baykan, gelin-damat fotoğrafçılığında dünya şampiyonu olan Jeff Voon'un sanatsal bakış açısının herkese örnek olacak düzeyde olduğunu, kendisini test etme imkanı bulduğu eğitimin, Türk Fotoğraf Sanatçıları'na çok şey kattığına inandığını vurguladı.

 

Kaynak : www.corumhakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam