Sokakların Kralı Film Çekim Sahnesini Hayretle İzlediler!

Güncel 4 Mart 2024 08:09
Videoyu Aç Sokakların Kralı Film Çekim Sahnesini Hayretle İzlediler!
A
a

Çorum’da 15 Temmuz Hürriyet parkında çekilen film sahnesi Çorumlu vatandaşların şaşkınlığı objektiflere böyle yansıdı...


King Yapım sahibi Hakan Çelenk’in yapımcısı, Erdal Deniz’in ise yönetmeni olduğu “Sokakların Kralı” isimli sinema filminin çekimlerine, bugün Çorum’da başlandı. Önce Buharaevler semtindeki Perşembe Pazarı’nda çekimler yapan film ekibi daha sonra vatandaşlarım yoğun olduğu Saat Kulesi Hürriyet Meydanı’nda çekimlerini sürdürdü.Film çekiminden habersiz olan vatandaşla, çeşitli suç çeteleri ile mücadeleyi konu alan filmde oyuncuların silahlı sahnelerini şaşkınlıkla izledi.

Erdal Deniz’in senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı filmde, Çorumlu oyuncular da rol alıyor.Çorumlarda çekimlere devam eden dizi ekibi bir davet üzerine Çorum'un Bayat İlçesine Yapımcısı Hakan ÇELENK,Yönetmeni Erdal DENİZ ekibiyle birlikte gittiler.

Bağımsız Belediye başkan adayı Reşat Karalı ile Görüşmeleri ve Bayat'ta Yaptıkları Saha çalışmaları sonucunda Reşat Karalı sponsorluğunda cumartesi Günü filmin bir kısmının Bayat ilçesinde çekme kararı aldılar.

King yapım sahibi Hakan çelenk ve Yönetmen Erdal Deniz verdiği röportajlarda Bayat gerçekten çok hoşumuza gitti bazı sahneleri kişi Bayat ilçesinde çekme kararı aldık bizi misafir eden ve sponsorluğu üslenen Reşat Karalı Başkana teşekkür eder, çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam