Şevket Kazan vefat etti

Asayiş haber 10 Mart 2020 03:22
Videoyu Aç Şevket Kazan vefat etti
A
a

Şevket Kazan, bugün Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kazan'ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdiği belirtildi...


İnandığı davayı savunmak için il il, ilçe ilçe dolaştı. Haksızlıklara uğradı, gazete manşetlerinden hedef gösterildi ama asla geri adım atmadı.Erbakan'dan sonra o da bir nevi siyaset hayatını sonlandırdı ve bir kenara çekildi.Yıllar sonra bir hastane odasında tedavi gördüğü haberi geldi. Cumhurbaşkanı  Erdoğan, Ankara Memorial Hastanesinde tedavi gören eski dava arkadaşını ziyaret etti.Kazan'ın hasta yatağındaki hali görenlerin yüreği sızlattı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Adalet eski Bakanı Şevket Kazan, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybetti.Adalet Bakanı Kazan için bugün namazının ardından Hacı Bayram Veli Camisi'nde cenaze namazı kılınacak.

ADALET VE ÇALIŞMA BAKANLIKLARI YAPTI

Şevket Kazan, 1933 yılında Sakarya'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1971'de mezun olan Kazan, aynı yıl Necmettin Erbakan'ın kurduğu Milli Nizam Partisi'ne katıldı.Milli Selamet Partisinden (MSP) 1973'te Kocaeli milletvekili seçilen Kazan, CHP ile MSP koalisyonunda 26 Ocak 1974'te kurulan 37'nci hükümette Adalet Bakanlığı yaptı.






 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam