BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, zincir marketlerin FETÖ'yle ilişkilerinin araştırılması gerektiğini söyleyen MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye sert yanıt verdi.
Aykaç, “FETÖ ile bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesabından BİM'i topa tuttu ve BİM'i MHP'nin 'hasmı' ilan etti.
Yalçın, "Halkın ihtiyaç duyduğu temel gıda ürünlerine her hafta insafsızca zam yapan haramzadelerin, artık amansız hasmıyız" dedi.
İşte Semih Yalçın'ın Aykaç'a cevabı
Ahlaksız, edepsiz hortumcu...
- BİM İcra Kurulu Üyesi sıfatını taşıyan Galip Aykaç nam ahlaksız ve edepsiz hortumcu, piyasa spekülasyonuyla ceplerini dolduran bazı süpermarketlerin kirli oyunlarının Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından ifşa edilmesinden ötürü salyalarını akıtmış.
Yıllardır halkın kanını emen asalaklar
- Yıllardır halkın sırtına kene gibi yapıştıkları vatandaşın kanını emen asalaklar, bundan böyle MHP'yi karşılarında bulacaklar.
Artık amansız hasımız...
- Uzunca bir süredir petrol fiyatları düşüşte iken, enflasyonun ateşi düşme eğilimindeyken, döviz kuru yatay seyir izlerken; halkın ihtiyaç duyduğu temel gıda ürünlerine her hafta insafsızca zam yapan haramzadelerin, artık amansız hasmıyız.
Fiyat terörü yaratan FETÖ yanlısı simsar...
- Fiyatlarla keyfî olarak oynayıp hayat pahalılığını körükleyen, akıllarınca halkı infiale ve kaosa sevk ederek iktidarı düşürme planları yapan, bitip tükenmek bilmeyen kazanma hırslarıyla FİYAT TERÖRÜ yaratan FETÖ yanlısı siyaset ve piyasa simsarlarına aman vermeyeceğiz.
O tecavüzcü elleri kıracağız
*Piyasadaki olağan dışı fiyat artışlarının müsebbip ve müşevviki bazı süpermarketlerin ortak hareket ederek halkın ekmeğine uzattıkları haris ve tecavüzcü elleri kıracağız. Halkın hakkını, haram kâr istiflenmiş kursaklarından çıkaracağız.
Bize tuzak kurmaya çalışan...
- Kirli ellerini cebimizden çekmeyen, Kırk Haramiler misali her köşe başını tutan, FETÖ'vari çıkar ortaklığı oluşturarak bize tuzak kurmaya yeltenen bazı süpermarketlerin spekülatör sahipleriyle yöneticilerine karşı aziz milletimizi uyanık olmaya davet ediyoruz... Haber Kaynağı (https://www.hurhaber.com/mhp-bim-e-savas-acti-fiyat-teroristi-ahlaksiz-edepsiz-hortumcu-440397.html)
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çorum'u Tanımayanlar, Arca Çorum FK'yı da Anlayamaz!
Elvan Simsek
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Fenerbahçe 18 Yıl Sonra Şampiyonlar…
Çorum’da TYP Güvenlik Kontenjanı 83…
Çorum’da Sporunun Gündemi artık ayn…
ARCA Çorum FK’dan Cengiz Ünder Haml…
Çorum’da Okullara 526 TYP Personeli…
Çorum'da Bilsar'dan Konkordato Başv…
Çorum TSO Seçimleri 14 Kasım’da: Ba…
Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü Sa…
Mevlid Kandili Kutlaması
Çorum’da 20 Büyükbaş Hayvan Zehirle…
Çorum Şapinuva’da 3.400 Yıllık Anıt…
ARCA Çorum FK 0-1 Kasımpaşa: Çorum …
TİMBİR'den Haber Sitelerine Sahte R…
ARCA Çorum FK-Kasımpaşa Maçı Bugün
Yılmaz Kaya Çorum Ticaret Borsası B…
Nâzım Hikmet’in Barış Mirasına Anla…
Mehmet Tahtasız TYP Kontenjanını Gü…
Çorum’da Kıraathanede Bıçaklı Kavga…
Arca Çorum FK’ya PFDK’dan Kötü Habe…
Çorum FK’da Basın Tartışmasında Son…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET