Sağlıkta ek ödeme sisteminde yeni düzenleme

Asayiş haber 15 Mart 2019 11:48
Videoyu Aç Sağlıkta ek ödeme sisteminde yeni düzenleme
A
a

Ankara'da 81 ilden sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bireysel performans ölçümünün ek ödeme sisteminde yeni düzenleme yapıldığını, ayrıca riskli nöbet yerlerinin daha cazip hale getirileceğini vurguladı...

14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde 81 ilden gelen sağlık personeliyle Ankara'da bir araya gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 14 Mart Tıp Bayramı'nı sadece bir gün kutlamak yerine, tüm sağlık çalışanlarını kucaklayıp bu haftayı da ‘Sağlık Haftası' olarak kutluyoruz ifadelerini kullandı.

''BİREYSEL PERFORMANSA GÖRE EK ÖDEME DÜZENLENECEK''

Fahrettin Koca bireysel performans ölçümünün ve buna göre ek ödeme yapılmasının üzerinde yeniden çalıştıklarını ifade etti.

Ayrıca bu uygulamanın gerekçelerinin değiştiğini ve kuyrukların kaldırılması amacına çoktan ulaştığının vurgusunu yapan Bakan Fahrettin Koca, bu nedenden ötürü performans ölçümüne göre ek ödemenin tekrar düzenleneceği ve nöbeti riskli olan alanları daha cazip hale getirecek yeni düzenlemelerin yapılması için çalışmaların yürütüldüğü aktardı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam