Sağlık Kahramanlarımız geleceğe de Nefes oluyor

Sağlık 4 Mayıs 2020 08:33
Videoyu Aç Sağlık Kahramanlarımız geleceğe de Nefes oluyor
A
a

Tarım ve Orman Bakanlığı 81 ilde Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı kurdu.Tam 1 milyon 61 bin 635 fidana her birinin adlarını verdik.Bakan Bekir Pakdemir'li, sizleri de kahraman sağlık personelimiz adına bir fidan sahiplenerek veya bağışlayarak onlara teşekkür etmeye davet ediyoruz dedi...


Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yaptığı duyuruda, “81 ilde Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı kuruyoruz. 1 milyon 61 bin 635 fidana her bir sağlık çalışanımızın adını veriyoruz. Hadi hep birlikte bugün bize nefes olan sağlık çalışanları için gelecegenefes.com sitesinden fidan sahiplenelim."dedi.

BU YIL 83 MİLYON FİDAN, YARINLARA SONSUZ NEFES

Değerli vatandaşlarım;

11 Kasım 2019’da 11 milyon fidanı toprakla buluşturduğumuz Geleceğe Nefes Seferberliği’ne verdiğiniz büyük destek, 14 milyona yakın fidanın sahiplenilmesini sağladı.

Geçirdiğimiz zorlu süreçte bir kişi bile nefessiz kalmasın diye soluksuz çalışan, ülkemizi ayakta tutan sağlık kahramanlarımıza naçizane teşekkürlerimizi sunmak için Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü olarak 81 ilde SAĞLIK KAHRAMANLARI HATIRA ORMANLARI kurduk. Tam 1 milyon 61 bin 635 fidana her birinin adlarını verdik.

Sizleri de kahraman sağlık personelimiz adına bir fidan sahiplenerek veya bağışlayarak onlara teşekkür etmeye davet ediyoruz.

Haydi Türkiye, hep birlikte “Geleceğe Nefes Ol!”

Dr. Bekir Pakdemirli
Tarım ve Orman Bakanı

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam