Quaresma Kamp kadrosunda yok

Spor 2 Ocak 2019 13:24
Videoyu Aç Quaresma  Kamp kadrosunda yok
A
a

Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma, Tolgay Arslan, Tolga Zengin, Vagner Love, Cyle Larin ve Gökhan Töre Antalya kamp kadrosuna dahil edilmedi...

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma, Tolgay Arslan, Tolga Zengin, Vagner Love, Cyle Larin ve Gökhan Töre Antalya kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 26 puanla 7'nci sırada tamamlayan Siyah-Beyazlı ekip, 2'nci devre hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlamış olacak.

KAMPTA 3 TANE HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

İlk yarının son maçını 22 Aralık'ta Kasımpaşa ile oynayan ve karşılaşmadan 4-1'lik skorla mağlup ayrılan Beşiktaş takımı, teknik direktör Şenol Güneş tarafından 11 gün izin verilmişti. Yarın Antalya'da toplanacak olan Beşiktaş takımı, 14 Ocak tarihine kadar Belek bölgesinde hazırlıklarını devam edecek. Siyah-Beyazlılar devre arası kampında 3 tane de hazırlık maçı gerçekleştirecek.

Şenol Güneş yönetim ile yaptığı toplantıda satış listesinde olan ve transfer görüşmelerinde bulunacak futbolcuların kampa dahil edilmemesi talebinde bulundu ayrıca hocanın isteği doğrultusunda 6 isim de kadro dışı kaldı. Bu futbolcuların arasında Quaresma ve Tolgay Arslan'ın da olması dikkat çekti.

Quaresma 5 aylık alacağını tahsil edemediği için kulübe ihtar çektikten sonra, yeni yapılanma doğrultusunda satış listesine konularak kamp kadrosunada alınmadı.

Siyah Beyazlı ekibin maç programı şu şekilde:

8 OCAK SALI 16.00: Beşiktaş - Helmond Sport 
11 OCAK CUMA 17.00: Beşiktaş - Greuther Fürth 
14 OCAK PAZARTESİ 17.00: Beşiktaş - Dinamo Zagreb

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam