Porto 1-3 Beşiktaş maç sonucu

Spor 14 Eylül 2017 01:46
Videoyu Aç Porto 1-3 Beşiktaş maç sonucu
A
a

Şampiyonlar Ligi G Grubu maçında temsilcimiz Beşiktaş, Portekiz temsilcisi Porto'yu 3-1 mağlup etti.

PORTO - BEŞİKTAŞ 1-3

UEFA Şampiyonlar Ligi , g grubunda Kara Kartal, deplasmanda Portekiz temsilcisi Porto'ya konuk oldu. Siyah beyazlı ekip Talisca, Cenk tosun ve Babel'in attığı gollerle Portekiz devini  3-1 mağlup etti.

Temsilcimiz Beşiktaş, aldığı galibiyetle birlikte Şampiyonlar Ligi G grubunda lider konuma geldi. 

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

Dakika 90: Hakem maçı bitiren düdüğü çaldı. Temsilcimiz Beşiktaş, deplasman Porto'yu 3-1 mağlup etti. 

Dakika 90: Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

Dakika 90: Sol kanattan gelişen atakta Alex Telles ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Tiquinho Soares vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

Dakika 86: GOOOLLL! Beşiktaş, Babel ile 3-1 öne geçiyor.  Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Ryan Babel pasını sağ kanattaki arkadaşı Alvaro Negredo'a veriyor. Negredo tekrar Babel'i görüyor. Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Ryan Babel vuruşunu yapıyor ve Iker Casillas'in müdahalesine rağmen top sol köşeden filelerle buluşuyor.

Dakika 83: Sol çaprazdan kullanılan serbest vuruştan sonra topla birlikte hareketlenen Alex Telles ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Savunmamızdan seken top ceza yayı gerisinde Hernani Fortes'in önünde kalıyor. Hernani Fortes bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

Dakika 73: Temsilcimizde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ricardo Quaresma, Dragao Stadyumu'nda alkışlarla kenara geliyor. Negredo oyuna dahil oldu. 

Dakika 67: Hızlı gelişen Porto atağında Yacine Brahimi'nin ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Otavio vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kalecimiz Fabricio Agosto'nun üzerine gidiyor.

Dakika 65: Temsilcimizde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oğuzhan Özyakup oyundan alınırken yerine Gary Medel oyuna dahil oluyor.

Dakika 61: Yacine Brahimi'nin ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Tiquinho Soares yerden vuruşunu yapıyor ancak kalecimiz Fabricio Agosto gole izin vermiyor.

Dakika 55: Sol kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Ricardo Quaresma ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Cenk Tosun kafa vuruşunu yapıyor ancak top yan ağlarda kalıyor.

Dakika 51: Sağ kanattan kullanılan taç atışında Ricardo Pereira ceza sahası içine doğru uzun oynuyor. Savunmadan seken top penaltı noktası üzerinde Tiquinho Soares'in önünde kalıyor. Tiquinho Soares bekletmeden çok sert vuruyor ancak top savunmamızdan geri geliyor. Bu pozisyonda Portolu oyuncular penaltı bekliyor ancak hakem Anthony Taylor müsabakayı devam ettiriyor.

Dakika 49: Ricardo Pereira'nın pası ile ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Yacine Brahimi bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top savunmamızdan geri geliyor.

Dakika 46: Porto cephesinde ilk oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Oliver Torres ve Jesus Corona oyundan alınırken yerlerine Otavio ve Andre Andre oyuna dahil oluyor.

Dakika 45: Maçın hakemi ikinci yarıyı başlatan düdüğü çaldı. 

Dakika 45: Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı ve temsilcimiz Beşiktaş ilk yarıyı 2-1 önde tamamlıyor. 

Dakika 42: Bu dakikalarda karşılıklı pas hataları ile mücadele devam ediyor.

Dakika 39: Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Anderson Talisca doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

Dakika 38: Ryan Babel'in ara pası ile sol çaprazdan ceza sahasına giren Oğuzhan Özyakup yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

Dakika 36: Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Oliver Torres ortasını ceza sahası sağ tarafına doğru gönderiyor ancak bu top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

Dakika 33: Jesus Corona'nın pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Tiquinho Soares sağ ayağı ile yerden vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

Dakika 28: GOOOLLLL! Beşiktaş, Cenk Tosun ile 2-1 öne geçiyor. Ryan Babel'in pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun çok uzak mesafeden harika vuruyor ve kaleci Iker Casillas'ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak sol köşeden filelerle buluşuyor.​

Dakika 23: Savunma arkasına gönderilen topa hareketlenen Ryan Babel ceza sahası içi sol çaprazında sert vuruyor ancak top farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

Dakika 21: GOL! Porto, Tosic'in kendi kalesine attığı gol ile durumu 1-1'e getirdi. 

Dakika 19: Porto tehlikeli geldi.  Oliver Torres'in şutu direkten döndü.

Dakika 16: Sol çaprazdan kullandığımız serbest vuruşta Ricardo Quaresma ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

Dakika 13: GOOLLL! Temsilcimiz Beşiktaş, Talisca ile 1-0 öne geçiyor. Talisca'nın ara pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Cenk Tosun bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor. Kaleci Casillas'dan seken top sağ kanatta Quaresma'nın önünde kalıyor. Quaresma ortasını ön direğe doğru gönderiyor ve bu noktaya hareketlenen Anderson Talisca kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı kalenin sağ üst köşesinden filelerle buluşturuyor.​

Dakika 10: Porto'da Ricardo Pereira rakibi Cenk Tosun'u arkadan çektiği gerekçesi ile sarı kart görüyor.

Dakika 8: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Oliver Torres ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Fabricio Agosto çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

Dakika 5: Beşiktaş, çok tehlikeli geldi. Babel'in şutunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

Dakika 1: Jesus Corona'nın kafa pası ile ceza yayı sol tarafında topla buluşan Moussa Marega vuruşunu yapıyor ancak bu top doğrudan kaleci Fabricio Agosto'nun üzerine gidiyor.

Dakika 1: Hakem Anthony Taylor maçı başlatan düdüğü çaldı ve Porto-Beşiktaş mücadelesi başladı. 

PORTO: Casillas, Ricardo, Felipe, Marcano, Alex Telles, Corona, Danilo Pereira, Oliver, Brahimi, Marega, Soares

BEŞİKTAŞ:  Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk

HAKEM: Anthony Taylor

STAT: Estadio do Dragao  

SAAT: 21:45

KARŞILAŞMA ÖNCESİ 

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, grup maçlarında Portekiz temsilcisi Porto'ya konuk olacak. Devler Ligi'nde 7. kez sahneye çıkacak olan siyah beyazlılar Porto deplasmanından galibiyetle dönme peşinde. 

DEPLASMAN MAÇLARI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Beşiktaş'ın yer aldığı G Grubunda güçlerin birbirine yakın olduğu göz önüne alındığında her takımın hem 1'inci hem de 4'üncü olması sürpriz sayılmayacak.

Bu açıdan bakıldığında Porto'nun yanı sıra Monaco ve R.Leipzig gibi zorlu rakiplerle mücadele edecek olan Siyah Beyazlıların, deplasmanda alacağı puanlar hayati önem taşıyor.

Ancak deplasmanda alınacak puanları iç sahadaki puanlarla artırmadıktan sonra geçen sezonki son maç dramı ile karşı karşıya kalmak yine mümkün.

GEÇEN SENE DEPLASMANDAN 4 PUAN 

Geçen yıl deplasmandan 4 puan çıkartan Siyah Beyazlılar iç sahada galibiyet çıkartamayıp sadece 3 beraberlik almıştı.

Şenol Güneş'in öğrencileri aynı sonu yaşamamak için içerdeki maçlarda mutlak galibiyet ve deplasman maçlarında da sürpriz galibiyetlerle maksimum puan toplayıp gruptan çıkmak için sonuna kadar mücadele edecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Beşiktaş, Porto ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Dragao Stadı'nda son antrenmanını yapan siyah-beyazlı takım, basına mensuplarına açık 15 dakikalık bölümde koşunun ardından pas çalışması gerçekleştirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş, idman öncesi oyuncularla kısa süreli bir toplantı yaptı. Çalışmada Ricardo Quaresma'nın neşeli halleri dikkati çekti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam