Oxford Üniversitesi Koronavirüs aşısı Haziran'da tamam

Dünya 2 Mayıs 2020 07:39
Videoyu Aç Oxford Üniversitesi Koronavirüs aşısı Haziran'da tamam
A
a

Sondakika Haber: Oxford Üniversitesi, yaklaşık 320 kişi üzerinde denediği korona aşısından olumlu sonuç aldıklarını belirterek haziran ayında piyasada olacağını duyurdu...

Geçtiğimiz günlerde çalışmalara başladıkları koronavirüs aşısında önemli yol kat ettiklerini belirten Oxford Üniversitesi Profesörü John Bell, Covid-19 aşısını yaklaşık 320 kişi üzerinde denediklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi.

Haziran ortasını işaret etti

Aşının hazır olması halinde dağımı için İngiltere’nin en büyük ilaç firmalarından AstraZeneca ile anlaşma yaptıklarını ifade eden Profesör Bell, Haziran ortası itibariyle aşının piyasaya sürülmesi için çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.Profesör Bell, "Bu çalışma hala devam ediyor, kesin bir şey söylemek mümkün değil. Bu aşılar şu anda insan vücudunda olumlu bir şekilde sonuç veriyor. Yapılan çalışmalarla birlikte Haziran ortasında güzel gelişmeler olacağını düşünüyorum" dedi.

"AstraZeneca ile irtibat halindeyiz"

Profesör Bell, açıklamasını şöyle tamamladı: İngiltere’nin önemli bir firması AstraZeneca ile irtibat halindeyiz. Aşı tam anlamıyla hazır olduğunda geçmişe dönük düşüncelerle veya nasıl dağıtım yapılacağı konusunda düşünmek istemiyoruz. Geleceğe yönelerek ülkelerin bu aşıya bir an önce temin edebilecek duruma gelmesini bekliyoruz. Etiketler; #oxford #üniversitesi #nden #koronavirüs #aşısı #müjdesi #haziran #ı #işaret #etti İlgili Galeriler Ramazanda dikkat edilmesi gerekenler Google'da işe girmek için cevaplamanız gereken 10 soru En iyi çay nasıl demlenir? Maç Sırasında Ölüm Haberi Aldılar İstanbul Valisi açıkladı: Sağlık çalışanlarına ücretsiz taksi 0 Türkiye'den ABD'ye ikinci Koronavirüs yardımı 0 Engelli ve yaşlılar için yeni önlemler devrede! Bakan Selçuk açıkladı 0 Yorum Ekle İsim GÖNDER ×Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.




 
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam