.jpeg)
HİTİT TV NET
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanlığı, 2026 yılını genel seçimlere hazırlık yılı ilan etti. Bu kapsamda Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda İl İstişare Kurulu Toplantısı düzenlendi.
Toplantıya; MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Dalyan, Kamu-Sen İl Başkanı Emir Dağaşan, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, 2026’yı seçim hazırlık yılı olarak gördüklerini belirterek, “Tek gayemiz ve ülkümüz Milliyetçi Hareket Partisi’ni Çorum’da birinci parti yapmaktır” dedi.
Göreve geldikleri ilk günden itibaren hedefleri netleştirerek çalışmalara başladıklarını vurgulayan Çıplak, parti teşkilatlarında birlik ve bütünlüğü güçlendirdiklerini ifade etti. İl ve ilçe toplantılarına önem verdiklerini belirten Çıplak, 2,5 yılda gerçekleştirilen faaliyet ve ziyaretlerin MHP’nin sahadaki etkinliğini açıkça ortaya koyduğunu söyledi.
Yarım asırlık Milliyetçi-Ülkücü hareketin Çorum’da her zaman ön safta yer aldığını belirten Çıplak, mülkiyeti MHP’ye ait il binasının kazandırılmasının yalnızca bir bina değil, “partinin Çorum’daki varlığının kalıcı mührü” olduğunu vurguladı.
Seçim hazırlıkları kapsamında ANKASİS Seçmen İletişim Sistemini kurduklarını açıklayan Çıplak, projenin Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’a tanıtıldığını ve onay alındığını belirtti. İlk etapta Çorum merkezde 15 bin seçmenin sisteme dahil edileceğini ifade eden Çıplak, bu sistemle seçmenle birebir temas kurulacağını, taleplerin raporlanacağını ve seçim başarısının kalıcı hale getirileceğini söyledi.
Çalışmaların yalnızca sayısal değil; birlik, disiplin ve irade inşası olduğunu vurgulayan Çıplak, sözlerini “Durmayacağız, yorulmayacağız. Tek hedefimiz MHP’yi Çorum’da birinci parti yapmak” diyerek tamamladı.
.jpeg)
#MHP #Çorum #MHPÇorum #İlİstişareKurulu #Seçim2026 #ANKASİS #MehmetİhsanÇıplak #VahitKayrıcı #ÜlkücüHareket #HititTvNet
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Cumhurbaşkanı Bir milletin Onurudur Namusudur!
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
E. Başbakan Binali Yıldırım KKTC’de…
İsmail Kahraman Çorum'dan Konuştu: …
Çorum Belediyesi'nden Pazar Yerleri…
Çorum'da Korkutan Yangın! Orman ve …
Galatasaray - Çorum FK Maçı Saat Ka…
İnsani Değerler Platformu'nda Görev…
En Düşük Emekli Maaşı 23 Bin 552 TL…
Çorum Belediyesi 15 Temmuz
Çorum Şehir Stadyumu Süper Lig'e Ha…
15-18 Yaş Arasındaki Çocuklara Müeb…
Çorum'da Tarihi An! 600 Çocuk 60 Sa…
Ahıskalı ve Fındıkçı Ailelerinin Mu…
Çorum'da "15 Temmuz Anma Çadırı" Zi…
Mustafa Alagöz: "15 Temmuz, Milleti…
Çorum FK'da Forma Çılgınlığı! Bir G…
Ahbap Derneği Çalışanlarına Operasy…
Muhsin Yazıcıoğlu Soruşturmasında K…
Çorum'da Silahlı Saldırı! Kale Maha…
Çorum FK "Aubameyang Çorum'u Beğenm…
Çorum FK'dan Sağ Bek Takviyesi! Hüs…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET