Markar Esayan vefat etti

Asayiş haber 16 Ekim 2020 19:08
Videoyu Aç Markar Esayan vefat etti
A
a

Sondakika haber: AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından Ak Parti İstanbul Milletvekili  ve MKYK üyesi Markar Esayan'ın yaşamını yitirdiğini duyurdu. Kalın, paylaşımında "Sevgili Markar Esayan’ı kaybettik. Başımız sağolsun. Bu ülkenin yetiştirdiği güzel insanlardan biriydi. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan hayatını kaybetti. Bir süredir mide kanseri nedeniyle tedavi altında olan Esayan, kansere yenildi.

ERDOĞAN ZİYARET ETMİŞTİ

Hastalığı esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da evinde ziyaret ettiği Esayan'ın vefat haberini Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın verdi.

Kalın “Sevgili Markar Esayan'ı kaybettik. Başımız sağolsun. Bu ülkenin yetiştirdiği güzel insanlardan biriydi. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

"DOSTLUĞUNU ÖZLEYECEĞİM"

Esayan için başsağlığı mesajı yayınlayan İletişim Başkanı Fahrettin Altun da "Bu ülkenin evladı, adam gibi adam, güçlü bir entelektüel ve vizyoner bir siyasetçi idi Markar Esayan. Sohbetini, gayretini, samimiyetini ve dostluğunu özleyeceğim. Ailesine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Geçen yıl “iyi yaşamaya, iyi ölmeye bakalım” demişti..." dedi.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam