Kültür Bakanlığından Ödül gibi Konser iptal edildi

Asayiş haber 8 Temmuz 2019 11:15
Videoyu Aç Kültür Bakanlığından Ödül gibi Konser iptal edildi
A
a

Bu nasıl mantık? Millet Sıla'ya mı çalışıyor? İptal edilen konserin parası ödenecekse bu paranın bu işi yapanların hesabından kesilsin....


Bu nasıl mantık? Millet Sıla'ya mı çalışıyor? İptal edilen konserin parası ödenecek
Kültür ve Turizm Bakanlığı 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yapacağı konsere skandal bir kararla 15 Temmuz darbe girişimi için 'Şov' diyen şarkıcı Sıla ile anlaşmıştı. Yeniakit.com.tr'nin skandalı duyurmasının ardından bakanlık geri adım atarak konser listesinin revize edileceğini açıkladı. Fakat yapılan anlaşmaya göre, konserin iptal edilmesi durumunda bile Sıla'ya yüklü miktarda tazminat ödeneceği öğrenildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 15 Temmuz darbe girişimin yıl dönümü için son dönemde Ahmet Kural'la yaşadığı gayri meşru ilişki ile gündeme gelen ve 15 Temmuz darbe girişimi için 'Şov' şarkıcı Sıla Gençoğlu ile anlaştı.Yeniakit.com.tr'nin bakanlığın skandalını duyurmasının ardından gelen tepkiler üzerine konser listesinin revize edileceği açıklandı. Ancak alınan bilgiye göre, konserin iptal edilmesi durumunda bile Sıla'ya yüklü miktarda tazminat ödenecek.

Yenikapı için 'Şov', hendek operasyonları için 'Utanıyorum' dedi

Evlilik dışı ilikisiyle gündem olabilen Sıla, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye'nin tek yürek olduğu günlerde Yenikapı'da düzenlenen miting için "Hayır katılmayacağım. Kesinlikle darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum." ifadelerini kullanmıştı. Terör örgütü PKK'nın bitirilmesi için başlatılan hendek operasyonları için de skandal açıklamalar yapan Sıla, "Başın sağolsun, vatan sağolsun demek istemiyorum. Utanıyorum." demişti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam