KPSS Sınavı İptal edildi

ÇORUM 4 Ağustos 2022 13:47
Videoyu Aç KPSS Sınavı İptal edildi
A
a

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini açıkladı. Ersoy, yapılması planlanan 2 sınavın da ertelendiği dile getirdi.ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, yeni sınav takviminin 17 Eylül'de başlayacağını söyledi...




ÖSYM SINAV İPTAL-YENİSİ 17 EYLÜL'DE
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini açıkladı. Ersoy, yapılması planlanan 2 sınavın da ertelendiği dile getirdi...
- ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, yeni sınav takviminin 17 Eylül'de başlayacağını söyledi.
AA'ya konuşan Ersoy, “Yapılan kapsamlı değerlendirmelerin ardından hem 31 Temmuz 2022 tarihinde yapılan KPSS oturumları iptal edilmiş hem de 6-7 Ağustos ve 14 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılması planlanan oturumlar ertelenmiştir. İptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvim en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır.” dedi...
Yeni takvim 17 Eylül'de başlayacak
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, yeni sınav takviminin 17 Eylül'de başlayacağını ifade ederken yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Yapılan kapsamlı değerlendirmelerin ardından hem 31 Temmuz 2022 tarihinde yapılan KPSS oturumları iptal edilmiş hem de 6-7 Ağustos ve 14 Ağustos 2022 tarihlerinde yapılması planlanan oturumlar ertelenmiştir. İptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvim en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Yeni KPSS takvimi 17 Eylül'de başlayacaktır. Sınavı iptal edilen KPSS adaylarından, gireceği yeni sınav için herhangi bir ilave ücret talep edilmeyecektir.
Amacımız, tüm adaylara gönül huzuruyla katılacakları ve sonucunun adaletinden emin olacakları bir sınav ortamı sunmaktır. Ortaya çıkan eksiklikleri ve aksaklıkları, açık yüreklilikle kamuoyuyla paylaşmak ve gereken tedbirleri etkin şekilde almak suretiyle, ÖSYM'nin milletimizin kalbindeki yerini güçlendirmekte kararlıyız.
Tüm adaylardan özür diliyoruz.Hiç arzu etmediğimiz şekilde iptal ve ertelemelere sebebiyet veren bu talihsiz süreçten dolayı tüm adaylardan özür diliyoruz."



#Çorum
#hitittvnet
#KPSS
#Sınaviptal
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam