KOMEDİ FİLMİ LEBLEBİ TOZU'NUN ÇORUM ÇEKİMLERİ BİTTİ

Magazin 11 Eylül 2015 16:36
Videoyu Aç KOMEDİ FİLMİ LEBLEBİ TOZU'NUN ÇORUM ÇEKİMLERİ BİTTİ
www.hitittv.com KOMEDİ FİLMİ LEBLEBİ TOZU'NUN ÇORUM ÇEKİMLERİ BİTTİ
A
a

VİDEO HABER FRAGMANINI TIKLA İZLE ÇORUM’UN FİLMİ LEBLEBİ TOZU VİZYONA GİRİYOR Çorum’da Fix Yapım tarafından beyazperdeye aktarılan ve önümüzdeki aylarda vizyona çıkacak ‘Leblebi Tozu’ filminin teaserı yayınlandı!

Taçlı Yapım tarafından beyaz perdeye aktarılacak olan 'Leblebi tozu' filminin çekimleri Çorum’da yapılıyor. Kısa yoldan ve emek harcamadan zengin olmaya çalışan Ali isimli karakterin hikayesinin anlatıldığı filmin çekimleri Çorum’un tarihi mekanlarında ve kent merkezinde devam ediyor. Hakan Eser'in yönetmenliğindeki çekimler ilk olarak tarihi Belediye binası ile Dikiciler Arastası’nda başladı. Ardından Hititlerin başkenti Hattuşa’da devam etti. 

Leblebi Tozu, Çorum'un tarihi güzelliklerini ve şivesini de yansıtıyor.


Kısa yoldan ve emek harcamadan zengin olmaya çalışan Ali isimli karakterin hikayesinin anlatıldığı Leblebi Tozu’ndan ilk görüntüler geldi. Ali karakterini BKM’den Metin Yıldız’ın canlandırdığı filmde Fulden Akyürek, Erdal Cindoruk, Ali Uyandıran, Ümit Acar, İzzet Çivril, Cengiz Okuyucu, Yavuz Çetin, Deniz Türkcan ve Ferdi Kurtuldu gibi isimler yer alıyor.

Çorum’un tarihi güzelliklerini ve şivesini bünyesinde toplayan film üç arkadaşın macerası üzerine yoğunlaşıyor. Filmin yapımcılığını ise Hande Alpaslan üstleniyor. Yerli komedi filminin çekimleri Çorum’un tarihi mekanlarında ve kent merkezinde yapıldı. Hakan Eser’in yönetmenliğindeki çekimlerde ayrıca tarihi Belediye binası, Dikiciler Arastası ve Hititlerin başkenti Hattuşa gibi mekanlar da kullanıldı.

www.hitittv.com KOMEDİ FİLMİ LEBLEBİ TOZU'NUN ÇORUM ÇEKİMLERİ BİTTİ
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam