Kaybolan Çorumlu Genç Müge Anlı'da aranıyor!

ÇORUM 6 Nisan 2022 13:46
Videoyu Aç Kaybolan Çorumlu Genç Müge Anlı'da aranıyor!
Kaybolan Çorumlu Genç Müge Anlı'da aranıyor!
A
a

Video haber izle : Çorumlu Hamit Egemen'den İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği 1.sınıf öğrencisi Çorumlu Hamit Egemen'den 5 gündür haber alınamıyordu. .Çorumlu Aile baba Arif Egemen,Anne Safiye Egemen,çareyi Müge Anlı'ya başvurmakta kaldı...

Kaybolan Çorumlu Genç Müge Anlı'da aranıyor!


Sondakika Haber : Geçtiğimiz Cuma günü İstanbul'da kaldığı öğrenci yurdundan ayrıldıktan sonra kayıplara karışan ve dün öğle saatlerinde cansız bedenine ulaşılan İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği 1.sınıf öğrencisi Çorumlu Hamit Egemen, bugün köyünde toprağa verilecek.


Çorum’un Sungurlu ilçesi Muratkolu köyünden Hamit Kırtay’ın torunu, Hamza ve Alim Kırtay, belediyede çalışan Nedim Karaca, Cafer, Bilal ve Adem Karaca’nın yeğenleri, Arif Egemen’in oğlu Hamit Egemen’ın cenazesi, bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Muratkolu köyünde toprağa verilecek.
KAYBOLAN ÇORUMLU GENÇ MÜGE ANLIDA!.

 İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği 1.sınıf öğrencisi Çorumlu Hamit Egemen'den 5 gündür haber alınamıyordu .Çorumlu Aile baba Arif Egemen,Anne Safiye Egemen,çareyi Müge Anlı'ya başvurmakta kaldı.Faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

En son 1 Nisan Cuma günü İstanbul'da kaldığı yurttan teyzesine gittiğini belirterek çıkış yapan Egemen'e, 5 gündür ulaşılamıyor.
Hamit Egemen, Çorum'da Hitit Tıp Fakültesi'nde bir yıl eğitim gördükten sonra yatay geçişle İstanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Bölümü'ne geçme kararı aldı. İstanbul'un Sarıyer ilçesinde Bahçeköy mahallesinde bir devlet yurdunda kalan Egemen, Cuma günü saat 14.00 civarında kaldığı yurttan ayrılarak, bir daha geri dönmedi.



#Çorum
#hitittvnet
Hitit Web TV

 
Kaybolan Çorumlu Genç Müge Anlı'da aranıyor!
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam