KAMPÜSLERDE İNTERNET ÜCRETSİZ

Teknoloji 20 Ocak 2016 08:26
Videoyu Aç KAMPÜSLERDE İNTERNET ÜCRETSİZ
A
a

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, kadınlar ve çocuklar için internet kullanımının yaygınlaştırılması konusunda yoksul ailelere ücretsiz internet projesiyle ilgili, "Önümüzdeki günlerde yasalaşacak bir adımımız. Bu çerçevede çocuklarımızı internet kafelerden koruyacağız" dedi

Ramazanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneğinin (KAGİDER), gençleri Türkiye'nin sorunlarını ele almaya ve uygulanabilir çözümler üretmeye, kadınların farklı alanlarda karşılaştıkları problemlere yenilikçi çözüm önerileri geliştirmeye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiği "Genç Fikirler Güçlü Kadınlar" projesinin kapanış toplantısında konuştu.

Hayata geçirilecek yeni reformlara değinen Bakan Ramazanoğlu, şunları söyledi:

KAMPÜSLERDE İNTERNET ÜCRETSİZ

"Bunların en önemlilerinden biri de ücretsiz internet. Bundan sonra bütün üniversitelerimizin kampüs alanları ücretsiz, serbest alan olacak.

YOKSUL AİLELERE ÜCRETSİZ İNTERNET

Kadınlar ve çocuklar için internetin kullanımının yaygınlaştırılması konusunda önemli bir projemiz daha var. O da yoksul ailelere ücretsiz internet.Önümüzdeki günlerde yasalaşacak bir adımımız. Bu çerçevede çocuklarımızı internet kafelerden koruyacağız. 'İnternete girmek istiyorum' diye özellikle varoşlarda ve büyükşehirlerde sokağa çıkan çocuklarımızı bekleyen en büyük tehlike sigara, uyuşturucu, alkol. Bu üçgenin arkasından gelen suça bulaşma. Her yıl 150 bin çocuğumuz yeni bir suça bulaşıyormuş ve bu çocukların suça bulaşma yaşları 13-16. Çocuklarımızı uyuşturucu, sigara, alkol üçgeninden uzak tutmamız lazım. Bunun için de bu tehlikenin potansiyel yerleri olan kontrolsüz internet kafelerden çocuklarımızı güvenli ev ortamında tutacağız" dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam