Kadın hastalarının çıplak görüntülerini yayınladı

Asayiş haber 10 Ocak 2019 08:02
Videoyu Aç Kadın hastalarının çıplak görüntülerini yayınladı
A
a

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'den kadın hastalarının çıplak görüntülerini çekip de yükleyen doktor adli kontrol şartı ile serbest kaldı.


Rusların kurduğu arkadaşlık sitesinde dolaşanların dikkatini, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'ndaki bir muayene odasında, gizlice çekilen çıplak kadın görüntüleri çekti.

Görüntülere doktor da yansıyor

18 Aralık 2018'de paylaşılmış olan görüntüde genç bir kadını muayene eden doktorun, Hocama göstermek için bir fotoğraf almam gerekiyor dediği duyuluyor.

Görüntüleri paylaşmış olan kişinin takip ettiği sayfalar arasında, çok sayıda cinsel içerik paylaşımı yapan hesaplar da yer alıyor.

Kadınlardan birisi şikayetçi oldu

Gizli kamera görüntüleri paylaşılmış olan kadınlardan birine ulaşan muhabir, mağdurun olay hakkında bilgisinin olmadığını öğrendi.

Geçtiğimiz cuma günü görüntüsü paylaşılmış olan ve daha sonra silinen kadın, durumu öğrenince Yeşilyurt'ta bulunan Siber Suçlar ile Mücadele Müdürlüğü'ne giderek, doktor E.B.Ç'den şikayetçi oldu.

Gözaltına alınmıştı

Emniyette yaklaşık iki saat ifade veren kadının şikayeti sonrası, Narlıdere'de oturan evli doktor E.B.Ç. gözaltına alınmıştı.

E.B.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edilmişti.

Serbest kaldı

Emniyette ifadesinin sonrasında adliyeye sevk edilen şüpheli doktor, akşam saatlerinde çıkarılmış olduğu mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hastaneden konu ile ilgili açıklama yapıldı

Bu arada konu ile ilgili hastaneden yapılan açıklamada, Hastanemiz bünyesinde oluştuğunu tespit ettiğimiz siber suçlar kapsamında, kişisel verilerin saklanması ve paylaşılması konusunda suç işlediği şüphesi oluşan personelimiz açığa alınmış, hakkında idari ve yasal soruşturma başlatılmıştır denildi.
 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam