KADER "Kanserde Farkındalık Yarattı"

ÇORUM 14 Eylül 2019 12:12
Videoyu Aç KADER "Kanserde Farkındalık Yarattı"
A
a

Çorum Kader Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği tarafından Hasta Okulu ve Kanserde Farkındalık projesi kapsamında “Kanserde Farkındalık” konferansı düzenlendi...


Kanserde Farkındalık Yarattılar
 

Konferans, Cuma  saat 13.30’da Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.Konferansın açılış konuşmasını yapan Çorum Kader Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Bekir Şahin, derneğin çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şahin, projenin hazırlanması konusunda yardımcı olanlara tek tek teşekkür etti.Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim be Araştırma Hastanesi Başhekim Doç.Dr. Mesut Sezikli, kanser konusunda farkındalık yaratmak için
çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Kansere yakalanmamak için gerekli önlemlerin alınmasının daha önemli olduğuna burgu yaotıİl Sağlık Müdürü Op. Dr.Ömer Sobacı, kansere yakalanmamak için diklat edilmesi gerektiğini kaydetti.Konuşmaların ardından Öğretim Görevlisi Dr.Kaan Helvacı kolon kanseri ve korunma yolları konusunda ilk olarak sunumunu yaptı.

Hacettepe Üniversitesi Kadın Doğum-Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Gültekin “kadın Kanserleri ve Korunma” konusunda,İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar “Beslenme ve Kanserden Korunma konusunda,Gazi Üniversitesi Ağrı Merkezi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr.Avni Babacan “Kanser Ağrısı ve Tedavileri” konularında katılımcılara sunum yaptılar.

                  

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam