Instagram yeni özelliğini test etmeye başladı

Asayiş haber 18 Temmuz 2019 13:41
Videoyu Aç Instagram yeni özelliğini test etmeye başladı
A
a

En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, yeni özelliğini ilk Kanada'da test etmeye başladı...

 

Instagram yeni özelliğini test etmeye başladı: İşte ilk kullanan ülkeler!
Dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram, çok konuşulacak olan bir özelliği test etmeye başladı. Platform ilk olarak yeni özelliği Kanada'da test etmeye başladı. Bu yeni özellikte paylaşılan gönderilerdeki beğeni sayısını Instagram gizlemeyi düşünüyor.

Instagram şimdilik bu özelliğini Avustralya, İrlanda, Brezilya, Yeni Zelanda, İtalya ve Japonya'da test etmeye başladı. Önümüzdeki günlerde Instagram bu özelliğini bütün kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

Bu özellik ile beraber kullanıcılar, gönderilerindeki beğeni sayılarını yalnızca kendileri görebilecekler ve kendi beğeni sayılarından başka kimsenin beğeni sayısını göremeyecekler.

Bu özellik bir diğer sosyal medya uygulaması olan Twitter üzerinden duyuruldu. Ancak pek çok kullanıcı Instagram'ın bu özelliğine tepki gösterdi. Dün gece bu özellik Twitter'da gündem konusu oldu. Bazı kullanıcılar, "#instagramDELETE" hashtag'ini açarak Instagram'ı eleştirdiler. Kimiler ise bu özelliin en çok Stalker'ları etkileyeceğini düşünüyor.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam