Instagram'da Çevrimiçi olup olmadığınız gözükecek!

Teknoloji 21 Temmuz 2018 04:51
Videoyu Aç Instagram'da Çevrimiçi olup olmadığınız gözükecek!
A
a

Instagram'a, özel mesajlar bölümüne girdiğinizde arkadaşlarınızdan hangilerinin aktif olduklarını görmenizi sağlayacak bir güncelleme geldi...

Kısa bir süre önce gelen güncelleme ile beraber Instagram'da daha önce konuştuğunuz kişiler ve arkadaşlarınızın çevrimiçi olduklarını görebileceksiniz. Daha önce Facebook Messenger'da uygulandığı gibi çevrimiçi olan kişinin fotoğrafının yanında yeşil bir nokta bulunmaktadır.

e301e6a00ecc2689e191c5184081ac856e1b511b

Son güncellemeyle gelen özellikle beraber aktif olduğunu göstermek istemeyen kullanıcıların, ayarlar bölümüne girerek "hareket durumu" seçeneğinden özelliği kapatması gerekmektedir. Instagram'ın güncellemedeki amacının ise içeriklere bakmak için uygulamaya girmiş insanlar arasındaki iletişimin arttırılması olarak açıklandı.

Ayrıca Instagram'ın, direkt mesaj aracılığıyla gerçekleşen gerçek zamanlı sohbet sayısını arttırmayı planladığı belirtildi. Güncelleme birçok kullanıcı tarafından beğenilerek kullanılmaya başlandı bile ancak bazıları ise bu özelliği kapatarak Instagram'ın direkt mesaj bölümünü sıkça kullanmamaktadır.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam