Hakkari’den acı haber: 3 şehit 4 yaralı!..

ÇORUM 22 Aralık 2023 22:23
Videoyu Aç Hakkari’den acı haber: 3 şehit 4 yaralı!..
A
a

Irak’ın kuzeyinde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta 6 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.


 

MSB ACI HABERİ DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamada “Irak’ın Kuzeyi’nde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bölgede bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında temas devam etmektedir” denildi.

İKİNCİ AÇIKLAMA YAPILDI

Ardından yapılan açıklamada ise “Yaralanan 4 kahraman silah arkadaşımızdan 3’ü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7’ye yükselmiştir. Operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

ŞEHİTLERİMİZİN MEMLEKETLERİ

Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın Tokat/Almus, Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın Malatya/Battalgazi, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ın Denizli/Tavas, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın Zonunguldak/Ereğli, Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın aslen Afyonkarahisarlı olduğu ve ailesinin İzmir Buca ilçesinde yaşadığı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam