Galatasaray Madrid'e 6-0 mağlup oldu

Spor 7 Kasım 2019 04:51
Videoyu Aç Galatasaray Madrid'e 6-0 mağlup oldu
A
a

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında deplasmanda İspanya'nın Real Madrid takımıyla karşı karşıya geldi. Devler Ligi'nde henüz gol bulamayan sarı kırmızılı ekip deplasmanda Madrid'e 6-0 mağlup oldu. Cimbom bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti...


Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Real Madrid'e konuk oldu. Grupta 1 puanla son sırada bulunan temsilcimiz tur umutlarını korumak için çıktığı maçta İspanyol devi Real Madrid'e 6-0 mağlup oldu. İspanyol devi Real Madrid'in gollerini Rodrygo (3), Benzema (2) ve Ramos kaydetti.

Terim, ligde son oynanan Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de şans verdiği Emre Mor ve Ömer Bayram'ı yedek kulübesine çekti. Sarı-kırmızılılarda Çaykur Rizespor maçında görev yapan oyunculardan Şener Özbayraklı sakatlığı nedeniyle, Ahmet Çalık ise UEFA listesinde olmadığı için karşılaşmanın kadrosunda yer almadı.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane ise İstanbul'da maça başladığı kadroda değişiklik yapmayarak, Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Casemiro, Valverde, Rodrygo, Hazard ve Benzema ilk 11'iyle sahaya çıktı.

.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam