Galatasaray'da Falcao transferi tamam

Spor 31 Temmuz 2019 18:32
Videoyu Aç Galatasaray'da Falcao transferi tamam
A
a

Galatasaray yönetiminde transfer dönemi hızla devam ediyor. Haftalardır Falcao transferinin gündeme oturmuş durumda. İtalya ve Fransız basını, Falcao'nun Galatasaray ile anlaşma sağladığını kaydetti...

 


Galatasaraylı taraftarların dört gözle beklediği Falcao transferi sonunda sonuçlanıyor.

Kulübe yakın olan kaynaklardan sonra İtalya ve Fransa'nın önemli gazetelerinde yer alan bilgiye göre Falcao, sarı-kırmızılı yönetim ile anlaşma sağladı.

BeIN Sports Fransa'da yer alan haberde, 33 yaşındaki Falcao'nun Monaco ile olan sözleşmesinin yakın zaman içinde feshedilip Galatasaray ile 3 yıllık imza atacağı yönünde. Bunun yanı sıra Fransız basının önde gelen isimlerinden olan L'Equipe gazetesi, Falcao'nun Cimbom'a oldukça yakın olduğunu açıkladı.

Sportitalia'dan Alfredo Pedulla ve Corriere dello Sport kendisinin olan Twitter hesabından yaptığı haberde, Falcao'nun Galatasaray ile 3 yıllık anlaşma sağladığını, transfer ile ilgili son ayrıntıların konuşulduğu belirtildi. Bu gelişmelerden sonra Galatasaray taraftarları resmi açıklamanın yapılması için oldukça heyecanlı bir bekleyişte geçtiler.

avfsgbe564574erg

Aslanın, deneyimli futbolcuya vereceği 6 milyon euroluk garanti ücretin büyük kısmını sponsorlar karşılayacak. Ayrıca golcü futbolcu UEFA ve lig organizasyonlarında toplam da 20 gole ulaşırsa her sezon için geçerli olan artı 1 milyon euroluk bonus alacak.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam