Galatasaray 2-3 Porto

Spor 12 Aralık 2018 02:00
Videoyu Aç Galatasaray 2-3 Porto
A
a

Porto'ya 3-2 yenilen temsilcimiz olan Galatasaray, grubu 3. sırada tamamladı. Aslan artık yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.Galatasaray Avrupa Ligi'nde.

Avrupa arenasında önemli maçına çıkan Galatasaray, sayısız pozisyona girdiği maçta Porto'ya 3-2 mağlup olsa dahi grubunu 3. sırada tamamladı ve UEFA Avrupa Ligi biletini kaptı.

Çok fazla gol kaçırdık

İlk maçta olduğu gibi bu maçta da çok gol kaçırdık. Maça harika başlayan Galatasaray, ilk dakika itibariyle Porto'yu ablukaya aldı. Ancak 17. dakikada Alex Telles'in ortasında kafayı vuran Felipe, Porto'yu ilk şutunda 1-0 öne geçirdi.

Gol sonrasında konsantrasyon kaybı yaşayan sarı kırmızılı temsilcimiz, 42. dakikada Marega'nın penaltında attığı gol ile beraber 2-0 geriye düştü.

İlk yarının son anlarında Garry Rodrigues'in yerde kalması ile penaltı kazanan Galatasaray, Feghouli'nin atışı gole çevirmesi ile devreye umutlu girdi: 1-2.

Feghouli penaltıyı kaçırdı

Mücadelenin ikinci yarısına da çok hareketli başlayan Galatasaray, ilk yarıdaki senaryoyu yeniden yaşadı ve 57'de Oliviera'nın golüne engel olamadı. 3-1. Pes etmeyen Cimbom'da 65. dakikada Rodrigues'in müthiş pasını gole çeviren Eren Derdiyok bu skoru 3-2'ye getirdi.

Golden iki dakika sonrasında Rodrigues Galatasaray'a bir penaltı daha kazandırsa dahi topun başına geçen Feghouli bu kez meşin yuvarlağı direğe nişanladı.

Kalan dakikaların sonunda beraberlik golüne birçok kez yaklaşan temsilcimiz, topu çerçeveden geçiremeyince maçtan 3-2 mağlup ayrılmış oldu

Lokomotiv kazanamayınca Avrupa Ligi'ne kaldık 

Galatasaray bu sonuç ile 4 puanda kalsa da, Lokomotiv Moskova'nın Schalke'ye yenilmesi ile beraber grubu 3. sırada tamamladı ve UEFA Avrupa Ligi biletini kaptı. Porto ise 16 puanla grubu lider tamamladı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam