Filenin Sultanları, Avrupa üçüncüsü oldu

Asayiş haber 4 Eylül 2021 20:50
Videoyu Aç Filenin Sultanları, Avrupa üçüncüsü oldu
A
a

2021 CEV Avrupa Şampiyonası üçüncülük maçında Hollanda'yı 3-0 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, bronz madalyanın sahibi oldu...

İlk seti 25-20 alan A Milli Kadın Voleybol takımımız, ikinci seti 25-19 yendi. İkinci setin başlarında Hollanda'nın en başarılı isimlerinden smaçör Celeste Plak sakatdlandı ve oyuna devam edemedi.

Son seti uzun süre geride götüren Filenin Sultanları, son anlarda yaptığı atakla seti 25-23, maçı da 3-0 kazandı ve Avrupa üçüncüsü oldu.

YARI FİNALE NASIL GELDİK?

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'na müthiş bir başlangıç yapmıştı. Giovanni Guidetti'nin ekibi; Hollanda, Ukrayna, İsveç, Finlandiya ve Romanya'yı devirip, 5'te 5 ile gruptan lider çıktı. Ay-Yıldızlılar, son 16'da Çekya'yı, çeyrek finalde Polonya'yı geçti. 

YİNE SIRBİSTAN'A TAKILDIK 

Yarı finalde ise rakip 2019 yılında finalde kaybettiğimiz Sırbistan oldu. 37 sayı kaydeden Boskovic'i durduramayan Milliler, maçı 3-1 kaybetti ve şampiyonluk şansını yitirdi. Son iki şampiyonayı kazanan Sırbistan, 2019'da Ankara'da oynanan final maçında Türkiye'yi 3-2 mağlup etmişti.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam