FETÖ-PKK İŞBİRLİĞİNİN GELDİĞİ SON NOKTA

Kültür Sanat 14 Eylül 2015 08:35
Videoyu Aç FETÖ-PKK İŞBİRLİĞİNİN  GELDİĞİ SON NOKTA
A
a

FETÖ’nün Darbe Günlükleri davasında kullandığı ve sonra yayın hayatına son verdiği Nokta dergisi yeni döneminde bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’yi hedef alan yayınlarını sürdürüyor.

Derginin son sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit cenazesi ile selfie çekiliyor şeklinde fotomontaj yapıldı. Yaptığı haberlerde ve sosyal medya hesabından FETÖ ve PKK örgütü yanlısı yayın yapan Nokta PKK’nın cinayetlerinin sorumluluğunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yıkmak istedi.

Yayın yönetmeni Fethullahçı!

Yayın ve yazar kadrosu Gezici ve HDP’li gazetecilerden oluşan Nokta’nın yayın yönetmeni ise Cevheri Güven.




Güven, paralel örgütün kara propaganda sitesi Aktif Haber’de yayın yönetmenliği yaptı. Sonrasında 2007 yılında Nokta Dergisi Ankara Temsilcisi oldu. Ergenekon soruşturmaları döneminde Star gazetesinin Ankara haber müdürüydü.

Cevheri Güven aynı zamanda firari savcı Zekeriya Öz'ün de çok sık görüştüğü isimlerden olarak bir isim. Bu ilişkileri sebebiyle medyada Fethullahçı Terör Örgütü’nün kumpası olarak öne sürülen sahte belgeleri servis eden kişi olarak biliniyor.

Çalıntı kapak!

Marjinal sol ve terör örgütlerinin yayın çizgisinde provokatif bir kapakla çıkan Nokta’nın kapak tasarımının da çalıntı olduğu ortaya çıktı. Dergi İngiltere eski Başbakanı Tony Blair’i Irak'ta yanan petrol sahası önünde selfie çekilir şekilde fotomontaj yapan Peter Kennard’tan aşırdığı ortaya çıkardı.



 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam