Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi gün ?

Spor 6 Ağustos 2013 12:13
A
a

Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali Fenerbahçe haberler, Galatasaray haberler, FB GS maçı, GS FB maçı, Galatasaray Fenerbahçe maçının hakemleri belli oldu mu? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

TFF Süper Kupa maçına doğru Kayseri Valisi Düzgün: "İlgili tribün liderlerinin gözetiminde ve denetiminde sınırlı sayıda davulun stada alınmasına gerekli izni verdik" Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 11 Ağustos’ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçında sınırlı sayıda davulun stada alınabileceğini söyledi

 İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Düzgün’ün başkanlığında, ilgili yetkililerin katılımıyla valilikte gerçekleştirildi. Toplantının sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Düzgün, TFF Süper Kupa maçıyla ilgili talep ve önlemleri görüştüklerini belirtti. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar gruplarından gelen davulun maç sırasında stada alınması talebine izin verdiklerini dile getiren Düzgün, şunları kaydetti: "Daha önce ilk Spor Güvenlik Kurulu’nda takımlarımızın temsilcilerinin katılımıyla davula ilgili bir yasaklama kararı getirmiştik. Her iki takımımızın taraftar gruplarının bize yazılı müracaatları oldu. Taraftar grupları sorumluluğu kendilerine ait olmak üzere ve kendilerinin belirleyeceği kişilerde bu iznin verilmesi için bize talepte bulundu. Biz de bunu kurulumuzda yeniden değerlendirdik ve ilgili tribün liderlerinin gözetiminde ve denetiminde sınırlı sayıda davulun stada alınmasına gerekli izni verdik.

Bunun dışında taraftarların stada alkollü olarak girişleri ile kesici ve yanıcı maddelerle ilgili yasaklamalar devam ediyor. " Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 11 Ağustos günü oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş bir karar alındı. Ramazan Bayramı sonrası oynanacak dev maç için stada davul ile hakaret ve tahrik edici sözler içeren pankartlar alınmayacak. Kadir Has Stadındaki tüm koltuklara, her iki kulübün arması ve renklerini taşıyan, ev sahibi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasekii’nin bayram kutlaması, sevgi ve hoşgörüye çağıran mesajını içeren broşürler konulacak. 


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam