Fenerbahçe Rusya'da turladı Lokomotiv Moskova ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16'ya kaldı

Spor 26 Şubat 2016 05:00
Videoyu Aç Fenerbahçe Rusya'da turladı Lokomotiv Moskova ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16'ya kaldı
A
a

ilk maçı 2-0 kazanmanın avantajını iyi kullanan Vitor Pereira'nın ekibi bu beraberlikle tur atlayan taraf oldu. Fenerbahçe son 16 turuna adını yazdırdı.

Fenerbahçe Rusya'da turla döndü. Sarı lacivertliler 2-0'ın rövanşında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi'nde adını son 16 takım arasına yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, son 32 turu rövanş maçında Lokomotiv Moskova'ya konuk oldu. Lokomotiv Stadı'nki karşılaşmada 1-0 geriye düşen sarı-lacivertliler Mehmet Topal'ın 83. dakikadaki golüyle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

 

Avrupa'da 7 maçtır kaybetmiyor

Fenerbahçe Avrupa'da yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Avrupa Ligi'nde son 16 turuna adını yazdıran sarı-lacivertliler, bu kulvarda en son yenilgisini 17 Eylül 2015'te Molde karşısında aldı. Sarı-lacivertliler daha sonra oynadığı 7 maçta 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Fenerbahçe Avrupa'da deplasmanda ise 4 maçtır kaybetmiyor. Sarı-lacivertliler, 5 Ağustos 2015'te Ukrayna'da Shakhtar Donetsk'e kaybettiği maçtan sonra oynadığı deplasmanlarda bir galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Lokomotiv Moskova: 1 - Fenerbahçe: 1

Stat: Lokomotiv

Hakemler: Ivan Kruzliak, Martin Balko, Tomas Somolani (Slovakya)

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Pejcinovic, Corluka, Durica, Denisov, N'dinga (Dk. 13 Mikhalik), Kolomeytsev, Kasaev (Dk. 81 Zhemaletdinov), Fernandes (Dk. 73 Skuletic), Samedov, Miranchuk

Fenerbahçe: Fabiano, Gökhan Gönül (Dk. 44 Şener Özbayraklı), Kjaer, Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Ozan Tufan (Dk. 75 Kadlec), De Souza, Nani (Dk. 80 Alper Potuk), Volkan Şen, Van Persie

Goller: Dk. 45 Samedov (Lokomotiv Moskova), Dk. 83 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 53 Kolomeytsev, Dk. 54 Mikhalik, Dk. 82 Zhemaletdinov (Lokomotiv Moskova), Dk. 63 Ozan Tufan, Dk. 66 De Souza (Fenerbahçe)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam